GOSSIP

Ζιζέλ: Στην Κόστα Ρίκα με νέο σύντροφο μετά το διαζύγιό της

Ζιζέλ: Στην Κόστα Ρίκα με νέο σύντροφο μετά το διαζύγιό της
pagesix.com

Την ευτυχία στην αγκαλιά νέου συντρόφου φαίνεται ότι βρήκε το σούπερ μόντελ Ζιζέλ Μπούντχεν

Η Ζιζέλ Μπούντχεν λίγες ημέρες μετά το διαζύγιο βρέθηκε στην Κόστα Ρίκα με τον προπονητή Jiu-Jitsu, Χοακίμ Βαλέντε.

Μετά τις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Page Six όλοι κάνουν λόγο για το νέο ζευγάρι της σόου μπιζ που περίμενε το διαζύγιο για να αποκαλυφθεί.

Να σημειωθεί ότι στην Κόστα Ρίκα το σουπερμόντελ Ζιζέλ είχε στο πλευρό της και τα δύο της παιδιά (​​Benjamin, 12, και Vivian, 9 ετών) από τον γάμο της με τον Τομ Μπρέιντι.

Αν και δεν είναι σαφές πότε ξεκίνησε το ειδύλλιο του ζευγαριού, η Ζιζέλ και ο νέος της σύντροφος, όπως αναφέρει το «Page Six», έκαναν μια φωτογράφιση για το περιοδικό «Dust» με τα αδέρφια του, Pedro Valente και Giu Valente, το 2021.

Το χρονικό του διαζυγίου της

Η Ζιζέλ και ο Τoμ Μπρέιντι χώρισαν επίσημα τον περασμένο Οκτώβριο μετά από 13 χρόνια γάμου. Το διάσημο ζευγάρι προχώρησε σε ανακοινώσεις στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media, μετά το δημοσίευμα του TMZ για την κατάθεση των εγγράφων για το διαζύγιό τους.

Το τελευταίο διάστημα, οι φήμες για την οριστική λύση του γάμου τους, είχαν γίνει ακόμα πιο έντονες, με ρεπορτάζ των αμερικανικών Μέσων να κάνουν λόγο για καβγάδες, έλλειψη σεξουαλικών επαφών και αποστασιοποίηση.

«Με μεγάλη ευγνωμοσύνη για τον χρόνο που περάσαμε μαζί, ο Τομ και εγώ αποφασίσαμε φιλικά να οριστικοποιήσουμε το διαζύγιό μας. Προτεραιότητά μου ήταν πάντα και εξακολουθούν να είναι τα παιδιά μου, τα οποία αγαπώ με όλη μου την καδιά. Θα συνεχίσουμε να τα μεγαλώνουμε μαζί, δίνοντάς τους την αγάπη, τη φροντίδα και την προσοχή που αξίζουν.

Η απόφαση για τον τερματισμό ενός γάμου δεν είναι ποτέ εύκολη, όμως απομακρυνθήκαμε και μολονότι είναι φυσικά, δύσκολο να περνάει κανείς κάτι τέτοιο νιώθω ευλογημένη για το χρόνο που περάσαμε μαζί και εύχομαι στον Τομ πάντα τα καλύτερα.

Ζητώ να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας σε αυτή την ευαίσθητη περίοδο. Ευχαριστώ, Ζιζέλ».

«Τις προηγούμενες μέρες, η σύζυγός μου και εγώ οριστικοποιήσαμε το διαζύγιό μας, μετά από 13 χρόνια γάμου. Φτάσαμε σε αυτήν την απόφαση φιλικά και με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί. Είμαστε ευλογημένοι με αυτά τα όμορφα και υπέροχα παιδιά, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το κέντρο του κόσμου μας με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί σαν γονείς, ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι πάντα λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει».

«Φτάσαμε σε αυτή την απόφαση να λήξουμε τον γάμο μας, έπειτα από πολλή σκέψη. Το να το κάνεις αυτό είναι φυσικά, επίπονο και δύσκολο, όπως είναι για τόσους ανθρώπους που το περνάνε αυτό κάθε μέρα σε όλο τον κόσμο. Όπως και να ‘χει, ευχόμαστε ο ένας στον άλλο τα καλύτερα, καθώς ακολουθούμε τα νέα κεφάλαια στη ζωή μας που ακόμα δεν έχουν γραφτεί. Ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό, καθώς έχουμε να αντιμετωπίσουμε ό,τι θα έρθει τις επόμενες ημέρες ή εβδομάδες».

Ο Τομ Μπρέιντι και η Ζιζέλ έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον 12χρονο Μπένζαμιν, και τη Βίβιαν, 9 ετών.

Πέρα από την καριέρα του Τομ Μπρέιντι, η οποία έχει συμβάλλει σε έναν βαθμό στον χωρισμό τους, μιας και ο ίδιος είχε υποσχεθεί να εγκαταλείψει το ποδόσφαιρο και να αφοσιωθεί στην οικογένειά του, υπάρχει ένας σημαντικότερος λόγος που οδήγησε το ζευγάρι σε ρήξη.

Σύμφωνα με το RadarOnline, άτομα από το περιβάλλον του ζευγαριού έφεραν νέες αποκαλύψεις στο φως της δημοσιότητας. Κατά τα λεγόμενά τους, Μπρέιντι και Ζιζέλ είχαν πιο σημαντικούς λόγους να χωρίσουν, όπως η ανύπαρκτη ερωτική τους ζωή.

«Αυτός ο γάμος έχει γίνει κρύος σαν πάγος», είπε άτομο από το περιβάλλον του Μπρέιντι και πρόσθεσε: «Η Ζιζέλ είναι ένα σούπερ μοντέλο από τη Βραζιλία με σούπερ σεξουαλικές ορμές και έχει πει στους φίλους της ότι χρειάζεται περισσότερα από τον σύζυγό της».

Ένα δημοσίευμα της Marca παρουσίασε μία συνέντευξη που παραχώρησε η Κάρεν Τζέρι, μια ειδικός σε θέματα διαζυγίου και κάνει λόγο για «οικονομική καταστροφή» του Τομ Μπρέιντι, όταν οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως σε περίπτωση που το ζευγάρι δεν έχει κάνει κάποια προγαμιαία συμφωνία, που να προστατεύει την περιουσία του καθενός, ο παίκτης των «Tampa Bay Buccaneers» μπορεί να φτάσει να χρωστάει στο τοπ μόντελ ένα σημαντικό χρηματικό ποσό.

«Δεδομένης της εκτιμώμενης περιουσίας του Τομ, που ανέρχεται στα 400 εκατ. δολάρια και σύμφωνα με το δίκαιο των ΗΠΑ, η διαίρεση των συζυγικών περιουσιακών στοιχείων γίνεται 50/50. Ελπίζουμε ότι ο Τομ είχε προνοήσει, ώστε να συνάψει μια προγραμιαία συμφωνία με τη Ζιζέλ και να προστατεύσει τα πλούτη του», αναφέρει η Τζέρι.

Εάν λοιπόν, η ανάλυση είναι σωστή και η περιουσία του Μπρέιντι ακριβής, τότε θα πρέπει να δώσει στην πρώην σύζυγό του περίπου 200 εκατ. δολάρια. Η εκτιμώμενη περιουσία του Μπρέιντι υπολογίστηκε με βάση τους μισθούς που έχει κερδίσει κατά τη διάρκεια της 23χρονης καριέρας του στο NFL.