GOSSIP

Ελένη Ράντου: «Ένιωθα τον θάνατο παντού, πήγα σε εφτά κηδείες»

Ελένη Ράντου: «Ένιωθα τον θάνατο παντού, πήγα σε εφτά κηδείες»
H Ελένη Ράντου.
Glomex

Η Ελένη Ράντου, σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε.

Η Ελένη Ράντου, βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 29 Νοεμβρίου 2022, καλεσμένη στο «Στούντιο 4». Η αγαπημένη ηθοποιός «άνοιξε» την καρδιά της και παραχώρησε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή.

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις δύο καραντίνες και εξομολογήθηκε ότι είχε φτάσει σε σημείο να νιώθει τον θάνατο παντού γύρω της, καθώς μέτρησε πολλές απώλειες αγαπημένων της προσώπων.

Το μόνο καλό μέσα στην διάρκεια του εγκλεισμού ήταν το γεγονός ότι κατάφερε και έγραψε την θεατρική παράσταση «Το Πάρτυ της Ζωής μου», που ανεβαίνει φέτος στο θέατρο Διάνα.

«Πέρυσι δεν πήγα πουθενά, κλείστηκα. Η δεύτερη καραντίνα με αποτελείωσε. Μου φαινόταν τόσο ψέμα όλο αυτό, δεν μπορώ το παραμύθι. Όταν κάτι με ζορίζει, με ζορίζει. Δεν μπορώ να προσποιηθώ. Το σίριαλ εδώ στην ΕΡΤ είχε γυριστεί από πριν, μετά κλείστηκα πολύ και κάποια στιγμή έκανα ένα μπραφ και είπα ότι δεν γίνεται, κάτι πρέπει να κάνω. Κι έγραψα αυτή την παράσταση μέσα στην καραντίνα», είπε αρχικά η Ελένη Ράντου.

«Ένιωθα θάνατο παντού, και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Έχασα πάρα πολλούς φίλους, σε εφτά κηδείες πήγα. Από διάφορους λόγους, όχι μόνο από κοροναϊό. Βούλιαξα, βούλιαξα πολύ άσχημα. Ήταν η απώλεια πολύ έντονη», πρόσθεσε.

Μιλώντας για την επιτυχία που σημειώνει ακόμη και σήμερα το «Κωνσταντίνου και Ελένης», δήλωσε πως «είναι συγκινητικό ότι διαμορφώθηκε ένα χιούμορ μέσα από αυτή τη σειρά. Διαμορφώσαμε για κάποιες γενιές τον τρόπο με τον οποίο αποφασίζουν ότι θα γελάνε. Είναι μεγάλη ευθύνη και παράλληλα μεγάλη τιμή ότι γελάνε και συμφωνούμε όλοι ότι γελάμε με αυτό. Δεν είναι ότι γελάμε, είναι ότι συμφωνούμε ότι γελάμε».

Ακολουθήστε το Newsbomb και στο κανάλι μας στο YouTube.