GOSSIP

Ιωάννα Τούνη: Oι παρουσιάστριες των εκπομπών έστειλαν τις ευχές τους

Ιωάννα Τούνη: Oι παρουσιάστριες των εκπομπών έστειλαν τις ευχές τους
Η Ιωάννα Τούνη.
Instagram / jtouni

Οι παρουσιάστριες των ψυχαγωγικών εκπομπών μετέδωσαν την χαρμόσυνη είδηση και έστειλαν στην Ιωάννα Τούνη και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου τις πιο θερμές ευχές τους.

Η Ιωάννα Τούνη κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί καθώς το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσε στον κόσμο ότι γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι. Η influencer, η οποία μπήκε στο μαιευτήριο την Κυριακή μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το χαρμόσυνο γεγονός, ενώ παράλληλα έκανε παράκληση στα μέσα ενημέρωσης να σταματούν να την καλούν στο τηλέφωνο.

Η ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη στο Instagram

«Είμαστε καλά το μωράκι και εγώ. Ευχαριστώ απεριόριστα για το ενδιαφέρον και τα άπειρα μηνύματα αγάπες μου, είμαι πολύ κουρασμένη και αποδιοργανωμένη και δεν είμαι σε θέση για περισσότερα αυτή τη στιγμή… Όταν νιώσω καλύτερα θα επανέλθω.

Θα παρακαλούσα τους δημοσιογράφους να δείξουν κατανόηση και να σταματήσουν να παίρνουν ασταμάτητα τηλέφωνα, στέλνουν μηνύματα στον Δημήτρη και σε μένα, δεν θα θέλαμε να βγούμε σε κάποιο κανάλι, ούτε να κάνουμε κάποια σχετική δήλωση» έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

Οι παρουσιάστριες μετέδωσαν την χαρμόσυνη είδηση και έστειλαν στην Ιωάννα Τούνη και στον Δημήτρη Αλεξάνδρου τις πιο θερμές ευχές τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της Happy Day το πρωί της Τρίτης ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός ενώ παράλληλα έστειλε τις ευχές της στην Influencer. «Η Ιωάννα Τούνη γέννησε! Ήταν στο μαιευτήριο, ήθελε να γεννήσει φυσιολογικά. Ο Δημήτρης ήταν μαζί της. Επειδή κυκλοφόρησε την Κυριακή η είδηση ότι μπήκε στο μαιευτήριο, ο κόσμος ανησυχούσε αν όλα πήγαν καλά. Της έστειλα ευχές για την γιορτή της και μου απάντησε την Κυριακή. Λέω για να μου απαντάει δεν θα είχε γεννήσει… Είχε κουραστεί η Ιωάννα, είχε φτάσει στην τελική ευθεία».

«Μητσάρα να σου ζήσει», είπε με τη σειρά του ο Κώστας Φραγκολιάς.

Κατερίνα Καινούργιου

H Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» είπε: «Να τους ζήσει! Πριν λίγες ώρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έγιναν γονείς! Γερό και καλότυχο να είναι».

Μπέττυ Μαγγίρα

«Τα καλά νέα της ημέρας! Γέννησε η Ιωάννα Τούνη! Να τους ευχηθούμε να ζήσει το μωράκι! Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η Ιωάννα. Υπήρχαν αντιδράσεις και από εκείνη και από τον σύζυγο… Πρέπει να σεβόμαστε αυτή την τόσο ιερή στιγμή που φέρνουμε ένα παιδί στον κόσμο», ευχήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από την εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η πρώτη φωτογραφία της με το μωρό στην αγκαλιά

Την πρώτη φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη με το νεογέννητο μωρό τους, δημοσίευσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς απέκτησαν τον πρώτο καρπό του έρωτά τους, όπως ανακοίνωσε η διάσημη influencer μέσω Instagram το πρωί της Τρίτης.

Μερικές ώρες αργότερα ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε μια φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη να κρατά στην αγκαλιά της το υγιέστατο αγοράκι που έφερε στη ζωή.

«Αν αγαπούσα μια φορά τις γυναίκες, μετά από αυτό που βίωσα χθες μέσα στον τοκετό θα πω ότι ΕΙΣΤΕ ΗΡΩΙΔΕΣ εσείς οι μαμάδες! Οπότε σας αγαπώ και σας θαυμάζω λίγο παραπάνω... και τη δικιά μου όσο δεν πάει! Σεβασμός και αγάπη», έγραψε στη σχετική δημοσίεση του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Σχετικές ειδήσεις

Αλεξάνδρου: Η φωτογραφία της Ιωάννας Τούνη αγκαλιά με το μωράκι τους

Ιωάννα Τούνη: Η πρώτη φωτογραφία της με το μωρό στην αγκαλιά

O Αλεξάνδρου έδειξε την Τούνη μετά τον τοκετό & εξυμνεί τις γυναίκες