GOSSIP

Ο Νεϊμάρ εξοργίζει τους γείτονές του στο Παρίσι -Τα ξέφρενα πάρτι αναγκάζουν τον Δήμαρχο να παρέμβει

Ο Νεϊμάρ εξοργίζει τους γείτονές του στο Παρίσι -Τα ξέφρενα πάρτι αναγκάζουν τον Δήμαρχο να παρέμβει
Instagram

Τα ξέφρενα πάρτι που διοργανώνει ο Νειμάρ σπίτι του στο Παρίσι ανάγκασαν τον δήμαρχο να παρέμβει, σύμφωνα με δημοσιεύματα

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Paris Saint-Germain, Νειμάρ, εξοργίζει τους γείτονές του στο Παρίσι, εξαιτίας των πολλών πάρτι που κάνει στη βίλα του στο Μπουζιβάλ, σύμφωνα με δημοσίευμα της Le Parisien.

Μετά την περίφημη μεταγραφή του στο Παρίσι από τη Βαρκελώνη με το απίστευτο ποσό των 222 εκατομμυρίων ευρώ, ο Νεϊμάρ κατοίκησε σε ένα πενταόροφο σύγχρονο σπίτι στο Μπουζιβάλ, μια προαστιακή πόλη που βρίσκεται μόλις 15 χλμ. από το κέντρο του Παρισιού.

Την περασμένη Κυριακή, ο Νεϊμάρ γιόρτασε τα 31α γενέθλιά του στο σπίτι του με δυνατή μουσική, προς μεγάλη δυσαρέσκεια των γειτόνων του. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα προειδοποίησαν για το πάρτι σε ιδιωτικό γκρουπ στο Facebook. Ορισμένοι κάτοικοι του Μπουζιβάλ έφτασαν στο σημείο να καλέσουν την αστυνομία να επέμβει και να χαμηλώσει την ένταση της μουσικής στο πάρτι, αλλά μάταια, αυτό κράτησε μέχρι τις 23:45.

Ο δήμαρχος του Μπουζιβάλ, Luc Wattelle, μένει κοντά στο σπίτι του Νειμάρ και αποκαλεί τον ποδοσφαιριστή ως ένα «ασεβές άτομο» προς τους γείτονές του. Όταν ρωτήθηκε για το πως βλέπουν τα πάρτι του Νεϊμάρ οι γείτονές του, ο Wattelle ανέφερε «δεν είναι απλώς ο θόρυβος, είναι τρομερά ενοχλητικός».

Ο Wattelle θυμήθηκε ένα πάρτι για τον τίτλο της Ligue 1 στο σπίτι του Βραζιλιάνου που συνεχίστηκε μέχρι τις 5 το πρωί. «Θα μπορούσαμε να του κόψουμε πρόστιμο, αλλά τι μπορούμε να κάνουμε με κάποιον που «δεν δίνει δεκάρα» για το αν θα πληρώσει πρόστιμο 135 ευρώ, δεδομένου του μισθού του!

Ο δήμαρχος Wattelle εξετάζει το ενδεχόμενο να υποβάλει μήνυση για «επανειλημμένες διαταραχές της κοινής ησυχίας», ενώ λυπάται για την έλλειψη διαλόγου μεταξύ του Νειμάρ και της πόλης που αποκαλεί σπίτι του εδώ και έξι χρόνια. «Δεν τον βλέπουμε ποτέ. Για παράδειγμα, είναι κρίμα που δεν έπαιξε ποτέ ποδόσφαιρο στα γήπεδα του Μπουζιβάλ με τους νέους».

Διαβάστε επίσης:

Katerina Safarova: Η Ρωσίδα καλλονή που ερωτεύτηκε ο Νεϊμάρ!

Coupe de France: Το ελληνικό κανάλι που θα δείξει το ιστορικό Κύπελλο Γαλλίας

FIFA Best: Ο Μέσι κι οι άλλοι! Οι υποψήφιοι για τον κορυφαίο του 2022