GOSSIP

Μαριάντα Πιερίδη: «Πάντα όταν χωρίζεις υπάρχει θυμός και στεναχώρια»

Μαριάντα Πιερίδη
«Ήταν μια πολύ περίεργη περίοδος, όπως όλοι οι χωρισμοί», ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη, μιλώντας για τον χωρισμό της με τον πατέρα του παιδιού της. 
Glomex

«Ήταν μια πολύ περίεργη περίοδος, όπως όλοι οι χωρισμοί», ανέφερε η Μαριάντα Πιερίδη, μιλώντας για τον χωρισμό της με τον πατέρα του παιδιού της. 

Η Μαριάντα Πιερίδη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου μίλησε για τη σχέση που διατηρεί σήμερα με τον πατέρα του παιδιού της. Αναφέρθηκε, όμως, και στον τρόπο που χειρίστηκε το διαζύγιο μαζί του.

Χαρακτηριστικά, η Μαριάντα Πιερίδη, μιλώντας στον Alpha, ανέφερε: «Ήταν μια πολύ περίεργη περίοδος, όπως όλοι οι χωρισμοί. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια πάρα πολύ υγιής σχέση δύο χωρισμένων γονιών, οπότε δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι περισσότερο».

Η Μαριάντα Πιερίδη πρόσθεσε: «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο και νομίζω και για την άλλη πλευρά. Πάντα, όταν χωρίζεις υπάρχει πολύ μεγάλος θυμός και στεναχώρια ταυτόχρονα. Αυτό, μέχρι να βρεις τον τρόπο να το διαχειριστείς, μπορεί να πάρει και χρόνια. Ο γιος μου έχει άψογη σχέση με τον μπαμπά του. Εκμεταλλεύεται και τον σύζυγό μου και τον μπαμπά του, πάρα πολύ».

Η Μαριάντα Πιερίδη, μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ! είχε αναφερθεί τόσο στον χωρισμό της όσο και στον γάμο της με σεφ. Για τον χωρισμό της η Μαριάντα Πιερίδη είχε πει: «Με τον μπαμπά του Νικόλα χωρίσαμε ουσιαστικά όσο ήμουν έγκυος. Όλοι οι χωρισμοί είναι δύσκολοι. Έτσι ήταν και αυτός. Πάντα υπάρχει εγωισμός και πικρία. Ευτυχώς είχα δίπλα μου τους γονείς μου, οι οποίοι με στήριξαν πάρα πολύ. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που ήρθε η ηρεμία. Υπήρχε και το παιδί, το οποίο ήταν, είναι και θα είναι πάνω από όλα και όλους. Με τον πρώην σύντροφό μου είμαστε πλέον πολύ καλά και εκείνος έχει παντρευτεί και έχει αποκτήσει ακόμη ένα παιδάκι».