GOSSIP

Πάρις Χίλτον: Η συμβουλή που έδωσε στην εγκυμονούσα Λίντσεϊ Λόχαν

Πάρις Χίλτον: Η συμβουλή που έδωσε στην εγκυμονούσα Λίντσεϊ Λόχαν

Η συμβουλή της Πάρις Χίλτον στη μέλλουσα μαμά Λίντσεϊ Λόχαν ,

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει τις τελευταίες ώρες η Λίντσεϊ Λόχαν η οποία έκανε γνωστό ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Μπάντερ Σάμπας.

Όντας ιδιαίτερα χαρούμενη για τη φίλη της, η Πάρις Χίλτον η οποία είναι ήδη μητέρα της έδωσε τη δική της χρήσιμη συμβουλή για την εγκυμοσύνη της.

Μιλώντας στο Access Hollywood ανέφερε αρχικά: «Είμαι τόσο ενθουσιασμένη για αυτή», ενώ πρόσθεσε: «Είναι συναρπαστικό να βλέπω όλες μου τις φίλες να μεγαλώνουν και να κάνουν οικογένειες».

Αλλά χαρακτηριστικά ανέφερε πως τη συμβουλεύει να «απολαύσει κάθε στιγμή. Είναι κάτι το πολύτιμο».

Η Χίλτον έφερε κι εκείνη πριν δύο μήνες στον το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της της, Κάρτερ Ριμ. Όπως είπε, τα παιδιά μεγαλώνουν τόσο γρήγορα, που πρέπει να μάθεις να απολαμβάνεις την κάθε τους στιγμή.

«Εμείς είμαστε ευτυχισμένοι και μόνο που βλέπουμε τον μικρό μας να κοιμάται ή να χουχουλιάζει. Είναι ένας άγγελος», είπε για τον νεογέννητο γιο της, Φοίνιξ.

«Ανυπομονούμε για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μας»

Υπενθυμίζετι ότι τη χαρμόσυνη είδηση γνωστοποίησε η ίδια η Λόχαν το απόγευμα της Τρίτης 14/3 μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με ένα παιδικό φορμάκι, όπου έγραφε: «Coming Soon».

Η Λίντσεϊ Λόχαν μιλώντας για την εγκυμοσύνη της στο TMZ είπε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που έρχεται το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ανυπομονούμε για αυτό το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μας!»

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι ανέβηκε πέρυσι τα σκαλιά της εκκλησίας, με την ηθοποιό να κάνει γνωστή την ευχάριστη είδηση την ημέρα των γενεθλίων της. Ξεκίνησαν να βγαίνουν ραντεβού, λίγο πριν την καραντίνα, ενώ τον Νοέμβριο του 2021 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους.