GOSSIP

Survivor: H Όλγα Πηλιάκη στηρίζει τον Στέλιο Χανταμπάκη - «Κράτα γερά»

Survivor: H Όλγα Πηλιάκη στηρίζει τον Στέλιο Χανταμπάκη - «Κράτα γερά»

Η Όλγα Πηλιάκη στηρίζει τον άνδρα της Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος συγκινήθηκε πολύ στο έπαθλο επικοινωνίας του Survivor All Star

Το βράδυ της Τετάρτης οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και είχαν την ευκαιρία να ακούσουν μηνύματα από τις οικογένειές τους.

Οι στιγμές ήταν ιδιαίτερα συγκινητικές ειδικά για όσους είχαν καιρό να δουν και να ακούσουν τα παιδιά τους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος μετά από πολύ καιρό «λύγισε» σαν χαρακτήρας ακούγοντας τη φωνή της συζύγου του και του μικρού τους γιου.

«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου. Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο Survivor All Star είναι τα παιδιά μου. Ότι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά. Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού. Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί «φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι» μου έλεγε», είπε εμφανώς συγκινημένος ο Στέλιος Χανταμπάκης.

Μετά από το ξέσπασμα του Στέλιου Χανταμπάκη έκανε μια ανάρτηση στο Instagram δείχνοντας την αγάπη της και την στήριξή της στον άνδρα της και πατέρα των παιδιών της.

«Κράτα γερά Στελάκο μου. Είμαστε πολύ περήφανοι για σένα»., έγραψε στο story η Όλγα Πηλιάκη.