GOSSIP

Γιώργος Μουκίδης: «Ο Θεοφάνους ξεφτίλισε το κομμάτι της Θεοδωρίδου, πρέπει να πήρε σοβαρά χρήματα»

Γιώργος Μουκίδης: «Ο Θεοφάνους ξεφτίλισε το κομμάτι της Θεοδωρίδου, πρέπει να πήρε σοβαρά χρήματα»
Ο Γιώργος Μουκίδης.
Glomex

Ο Γιώργος Μουκίδης σχολίασε την απόφαση του Γιώργου Θεοφάνους να δώσει το τραγούδι «Φεγγάρι μου», για τη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών.

Ο Γιώργος Μουκίδης σε δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στην απόφαση του Γιώργου Θεοφάνους να δώσει το τραγούδι «Φεγγάρι μου», το οποίο έγινε επιτυχία από τη Νατάσα Θεοδωρίδου, για τη διαφήμιση γνωστής αλυσίδας παιχνιδιών.

Ο συνθέτης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα σχετικά με τα δικαιώματα των τραγουδιών. Όπως είπε, αυτά ανήκουν στους δημιουργούς. Στη συνέχεια, σχολίασε πως ο Γιώργος Θεοφάνους με αυτή του την απόφαση, «ξεφτίλισε» το τραγούδι.

«Δεν μπορούμε να τον κρίνουμε για αυτό. Αυτός για τον εαυτό του, καλά έκανε. Έκανε καλό στην τσέπη του. Πρέπει να πήρε σοβαρά χρήματα, γιατί όσο πιο ψηλά είναι το τραγούδι, τόσο πιο πολύ "πανί" θες για να το τυλίξεις. Πιο μεγάλο πανί, πιο πολλά λεφτά. Για να το κάνει αυτό, πάει να πει ότι αυτά που πήρε, ήταν κάτι σοβαρό», είπε.

Και πρόσθεσε: «Είναι δικό του θέμα και όχι δικό μας. Εγώ λέω ότι ναι, το κομμάτι το ξεφτίλισε και τίποτα άλλο. Δεν είναι υπερβολικό που στεναχωρήθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, έχει άλλα θέματα, κατ' εμέ. Είναι του δημιουργού το κομμάτι, το κάνει ό,τι θέλει. Θα έπρεπε να έχει έρθει σε επικοινωνία μαζί της, αλλά αν το έκανε, θα του έλεγε να μην το κάνει. Τα λεφτά είναι πάντα δόλωμα. Τώρα έχει ένα άλλοθι, μπορεί να πει "δεν ήξερα ότι θα σε πείραζε, νόμιζα ότι θα γελούσες"».

Σχετικές ειδήσεις

Μπουγάς στο gossip-tv: «Δεν θυμάμαι τι αμοιβή πήρα για τη διαφήμιση»

Τάσος Μπουγάς για διαφήμιση Jumbo: Ξίνισε η Θεοδωρίδου αλλά δεν με νοιάζει

Νατάσα Θεοδωρίδου: Στενοχωρημένη και θυμωμένη με τη διαφήμιση του Jumbo