GOSSIP

Τζίτζι Χαντίντ: Η απάντηση στο ραντεβού Λεονάρντο Ντι Κάπριο με Ιρίνα Σάικ στο Coachella

Τζίτζι Χαντίντ
Instagram

Η Τζίτζι Χαντίντ μετά την έξοδο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Ιρίνα Σάικ στο Coachella ανέβασε μία φωτογραφία με μία γιαγιά και ένα μήνυμα για τα ραντεβού.

Η Τζίτζι Χαντίντ ανέβασε στο Instagram ένα στόρι που κάποιοι έσπευσαν να πουν ότι είναι μήνυμα για την έξοδο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Ιρίνα Σάικ στο Coachella.

Το σούπερ μόντελ μετά την έξοδο του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Ιρίνα Σάικ στο Coachella ανέβασε μία φωτογραφία με μία γιαγιά και ένα μήνυμα για τα ραντεβού. Όπως ανέφερε μάλιστα σε δημοσίευμά της η Daily Mail, η Τζίτζι Χαντίντ, που οι φήμες την ήθελαν να βγαίνει με τον χολιγουντιανό ηθοποιό, αναδημοσίευσε την εικόνα μιας 87χρονης γυναίκας που ονομάζεται Τζούνι, η οποία απεικονίζεται κρατώντας μια ταμπέλα που προσφέρει μια συμβουλή για ραντεβού, απλά: «Μην το κάνεις».

Η ανάρτηση της Τζίτζι Χαντίν έγινε αφότου ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και το σούπερ μόντελ Ιρίνα Σάικ , εθεάθησαν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις στο Coachella – πρώτα στο γεμάτο αστέρια Neon Carnival το βράδυ του Σαββάτου και μετά ξανά την Κυριακή.

Η Τζίτζι Χαντιντ και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο φημολογούνταν ότι έβγαιναν ραντεβού αφού συνδέθηκαν για πρώτη φορά πέρυσι, και πρόσφατα αναφέρθηκε ότι «ακόμα κάνουν παρέα» και «απολαμβάνουν ο ένας την παρέα του άλλου» παρά τις προηγούμενες αναφορές ότι το ειδύλλιό τους «τελείωσε».