GOSSIP

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κάνει κατακόρυφο με κόκκινο μπικίνι

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Κάνει κατακόρυφο με κόκκινο μπικίνι

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου στέλνει μήνυμα μέσα από τη νέα της ανάρτηση στο instagram υπενθυμίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους «Η ενέργεια δεν αρκεί απλά να υπάρχει! Πρέπει και να βιώνεται».

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μέσα από τη νέα της ανάρτηση στο instagram υπενθυμίζοντας στους διαδικτυακούς της φίλους «Η ενέργεια δεν αρκεί απλά να υπάρχει! Πρέπει και να βιώνεται».

Δημοσιεύοντας βίντεο από το εξωτικό προορισμό που επισκέφτηκε πρόσφατα, η Βίκυ Χατζηβασιλείου εντυπωσιάζει με το κατακόρυφο δίπλα στο κύμα φορώντας κόκκινο μπικίνι.

Να θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια για αρκετό καιρό βρέθηκε στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ με την παραλίγο συνεργασία της με τον ANT1.

«Κάποια πράγματα είναι πάνω από τα χρήματα. Δεν ξεπουλάω τις αξίες μου, ούτε το πώς αντιλαμβάνομαι το να κάνω τηλεόραση. Έκανα ιατρική εκπομπή το 2002, ήμουν η πρώτη στην Ελλάδα που το έκανε. Τα έχω κάνει όλα στην τηλεόραση, νιώθω πληρότητα», δήλωσε πρόσφατα η Βίκυ Χατζηβασιλείου με αφορμή την εκπομπή που πήρε τελικά η Σοφία Αλιμπέρτη στον ANT1.

Σχετικές ειδήσεις

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι είπε για το ναυάγιο της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η εκπομπή της Αλιμπέρτη έχει ακριβώς τις ίδιες στήλες που είχε η δική μου»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και να αδικήσω όλη τη διαδρομή μου»