MEDIA

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι είπε για το ναυάγιο της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι είπε για το ναυάγιο της συνεργασίας με τον ΑΝΤ1
Instagram

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Εγώ ξέρω πολύ καλά τι θέλω να κάνω, τι θέλει ο κόσμος να κάνω, τι περιμένει όχι από μένα, από κάθε τηλεοπτικό προϊόν»

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την τηλεοπτική της επιστροφή η οποία τελικά δεν πραγματοποιήθηκε.

Γιατί ναυάγησε η συνεργασία με τον ΑΝΤ1;

«Στο περιβάλλον που κλήθηκα να δημιουργήσω την καινούργια προσπάθεια, που δεν έγινε ποτέ -από μέρους μου τουλάχιστον-, ήταν δύσκολες οι συνθήκες για να μπορέσω να κάνω αυτό που ήθελα να κάνω και επέλεξα να μην το κάνω καθόλου, να μην κάνω τίποτα. Πολύ Βυζάντιο, Πολλή παρέμβαση. Εγώ ξέρω πολύ καλά τι θέλω να κάνω, τι θέλει ο κόσμος να κάνω, τι περιμένει όχι από μένα, από κάθε τηλεοπτικό προϊόν. Από εκεί και πέρα οι άνθρωποι εκεί είχαν άλλες σκέψεις και άλλες απόψεις», είπε ενώ σχολίασε και την εκπομπή «Είμαστε Μαζί» με την Ελίνα Παπίλα: «Η εκπομπή έχει στοιχεία από αυτά που είχα προτείνει αλλά αυτό δεν με χαλάει, εγώ ήθελα να δώσω κάτι ωραίο στον κόσμο και όσα καλά στοιχεία είχα να δώσω στον κόσμο, μακάρι να τα έπαιρναν όλα. Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για το πώς μου φάνηκε η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα. Ισχύει ότι είχαμε κάνει δοκιμαστικό μαζί, όχι μόνο ένα και μετά η κοπέλα δήλωσε ότι δεν την ενδιαφέρει να κάνει κάτι τέτοιο γιατί είναι καθαρά στην ψυχαγωγία. Μετά την είδα να κάνει την εκπομπή, όλα καλά. Θα πήγαινα καλεσμένη στο "Είμαστε Μαζί" αλλά δεν με έχουν πάρει κάποιο τηλέφωνο».

Όσον αφορά το τηλεοπτικό comeback της Σοφίας Αλιμπέρτη, η παρουσιάστρια δήλωσε: «Την είδα την εκπομπή της Σοφίας Αλιμπέρτη, μου φάνηκε χρήσιμη. Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι ένα πολύ συμπαθές πρόσωπο, πιστεύω ότι θα πάει καλά αυτή η εκπομπή γιατί έχει αυτό που λέω τόσα χρόνια και δεν με ακούν, ότι χρειαζόμαστε χρηστικά πράγματα στην ελληνική τηλεόραση. Έχω κάνει τέτοια εκπομπή το 2002 και την έλεγα "Λόγω Ζωής" στον Alpha και ήταν καθημερινή. Έκανε τότε 20% μία φορά που έκανε 18% ήρθαν και μου είπαν ότι δεν είναι ευχαριστημένοι από την απόδοσή μου».

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Η εκπομπή της Αλιμπέρτη έχει ακριβώς τις ίδιες στήλες που είχε η δική μου»

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν μπορώ να γυρίσω πίσω και να αδικήσω όλη τη διαδρομή μου»