GOSSIP

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν γυρνάω σπίτι βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης»

Ελένη Μενεγάκη: «Όταν γυρνάω σπίτι βάζω το κινητό σε λειτουργία πτήσης»

Η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να δώσει την δική της απάντηση για το πόση ώρα αφιερώνει η ίδια στο τηλέφωνό της

Ο Πέτρος Λαγούτης τo μεσημέρι της Πέμπτης, έδωσε το «παρών» στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια ρώτησε τόσο τον προσκεκλημένο της Πέτρο Λαγούτη, αλλά και τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο πόσες ώρες της ημέρας αφιερώνουν στο τηλέφωνό τους, με τους δύο άνδρες να απαντούν πως πλέον έχει γίνει η προέκταση τους χεριού τους, τόσο λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά και προσωπικών.

Τότε, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να δώσει την δική της απάντηση για το πόση ώρα αφιερώνει η ίδια στο τηλέφωνό της, λέγοντας πως μετά το τέλος της εκπομπής της, θέλει χρόνο μόνο για εκείνη και την οικογένειά της και έτσι βάζει το κινητό της σε λειτουργία πτήσης.

«Εγώ όταν είμαι στο σπίτι πάω και βάζω το κινητό εκεί που λέει ότι είμαι σε πτήση και έτσι δεν παρεξηγείται κανείς. Για αυτό δεν με βρίσκετε, πώς θα γίνει; Και αυτό το κεφάλι πρέπει λίγο να χαλαρώνει, να είναι με την οικογένειά του, να είναι μόνο του λίγο. Θέλουμε και στιγμές απομόνωσης με τον εαυτό μας. Εννοείται σε πτήση», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη κι ευχαρίστησε τον Πέτρο Λαγούτη για την παρουσία του στην εκπομπή.

Σχετικές ειδήσεις

Λαγούτης: Η ερώτηση στην Μενεγάκη που την αιφνιδίασε

Γιατί η Μενεγάκη δεν κάλεσε ξανά την Καινούργιου από το 2017

Ελένη Μενεγάκη για Καινούργιου: «Κάποια πράγματα μπορεί να μη χρειάζεται να λέγονται στην τηλεόραση»