GOSSIP

Πρίγκιπας Χάρι: Η γκρίνια της Μέγκαν τον οδήγησε σε πεντάστερο... ησυχαστήριο

Πρίγκιπας Χάρι: Η γκρίνια της Μέγκαν τον οδήγησε σε πεντάστερο... ησυχαστήριο

Ο πρίγκιπας Χάρι βρήκε το καταφύγιο του - Διαψεύδει εκπρόσωπος του δευτερότοκου γιου του Βασιλιά Καρόλου

Ο πρίγκιπας Χάρι δεν άντεξε άλλο την γκρίνια της Μέγκαν Μαρκλ και αποφάσισε να βρει ένα μέρος στο οποίο θα μπορεί να ηρεμεί. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα βρετανικά δημοσιεύματα το μέρος αυτό είναι ένα πεντάστερο ξενοδοχείο και βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την έπαυλη όπου διαμένει με την οικογένειά του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Οι πληροφορίες αυτές διέρρευσαν το Σάββατο από τον βρετανικό Τύπο. Ωστόσο, εκπρόσωπος του δευτερότοκου γιου του Βασιλιά Καρόλου της Βρετανίας έσπευσε να διαψεύσει τα όσα έγραψε η εφημερίδα «The Sun» και μέσα σε λίγες ώρες είχαν κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Το δωμάτιο του πρίγκιπα Χάρι ανήκει στα πολυτελή μπανγκαλόου του San Vincente και απέχει δύο ώρες οδικώς από την οικογενειακή εστία.

Δωμάτιο διαφυγής και ηρεμίας

Το «San Vicente Bungalows» είναι ένα ξενοδοχείο για λίγους και εκλεκτούς που διαμένουν στο Δυτικό Χόλιγουντ, σχολιάζει η εφημερίδα «New York Post».

Η διεύθυνση τηρεί αυστηρούς κανόνες απορρήτου, σύμφωνα με τους οποίους, οι επισκέπτες δεν μπορούν να τραβούν φωτογραφίες μέσα στις εγκαταστάσεις.

Επιπλέον, κανείς δεν επιτρέπεται να συζητά όσα λένε μεταξύ τους τα μέλη ή οι επισκέπτες κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο.

Απαγορεύεται επίσης στους επισκέπτες να πλησιάζουν ή να διακόπτουν άλλα μέλη, σύμφωνα με το πρωτόκολλο του ξενοδοχείου.

Όσοι επιθυμούν να γίνουν μέλη του κλαμπ, θα πρέπει να καταβάλουν το ποσό των 4.000 δολαρίων ως ετήσια συνδρομή όπως επίσης να λάβουν και τυπική «έγκριση» από αρμόδια επιτροπή.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun» επικαλούμενη τις πηγές της, το «San Vicente Bungalows», που για τον δούκα του Σάσεξ θεωρείται ως «δωμάτιο διαφυγής», ανήκει σε μια κορυφαία αλυσίδα ξενοδοχείων στο Μοντεσίτο.

Ο 38χρονος Χάρι επισκέπτεται περιστασιακά το πολυτελές ξενοδοχείο, χωρίς τη σύζυγό του Μέγκαν, αφότου πρώτα έχει αθληθεί στο γυμναστήριο «Barry’s Bootcamp» που βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής.

Διαβάστε επίσης:

Εκλογές 2023: Πήρε «φωτιά» το Twitter με τον Δημοσθένη Βεργή που πήρε μόνο μία ψήφο

Αυτός είναι ο αρχηγός κόμματος που δεν βρήκε ούτε την ψήφο του στις εκλογές

Λύθηκε το μυστήριο: Ο λόγος που δεν ψήφισε κανείς Δημοσθένη Βεργή - Ούτε ο ίδιος τον εαυτό του