GOSSIP

Μαρία Μενούνος: Νέες φωτογραφίες με την κόρη της - «Κανείς δεν είδε το χαμόγελό της»

Μαρία Μενούνος: Νέες φωτογραφίες με την κόρη της - «Κανείς δεν είδε το χαμόγελό της»

Η Μαρία Μενούνος, είχε μιλήσει για τις προσπάθειές της την τελευταία δεκαετία να γίνει μητέρα, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Η Μαρία Μενούνος και ο Κέβιν Αντεργκάρο, πριν από τρεις μήνες έγιναν γονείς, μέσω παρένθετης μητέρας.

Η παρουσιάστρια, είχε μιλήσει για τις προσπάθειές της την τελευταία δεκαετία να γίνει μητέρα, αλλά και τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπισε με την υγεία της.

Η Μαρία Μενούνος αφήνει όλα τα δυσάρεστα πίσω της, αφού ο ερχομός της κόρης της, άλλαξε τα πάντα στην καθημερινότητά της. Η Αθηνά, όπως θα είναι το όνομα της μικρής, συμπλήρωσε τρεις μήνες ζωής και η παρουσιάστρια έκανε σχετική ανάρτηση δημοσιεύοντας για πρώτη φορά φωτογραφίες στις οποίες βλέπουμε το πρόσωπο της μικρής.

Μάλιστα, η Μαρία Μενούνος αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο θέλησε να δείξει δημόσια το χαμογελαστό πρόσωπο της κόρης της, μετά τα σχόλια που έλαβε για το εξώφυλλο στο US Weekly μέσα από το οποίο ανακοίνωνε επισήμως τον ερχομό της μικρής.

«3 μηνών σήμερα! Ο Κέβιν και εγώ θέλουμε πραγματικά να κρατήσουμε το πρόσωπό της μακριά από τα κοινωνικά, αλλά κανείς δεν την είδε ποτέ να χαμογελά επειδή ήταν πολύ μικρή όταν γυρίσαμε το εξώφυλλο του περιοδικού. Εν πάση περιπτώσει, όσο είναι ακόμη μικρή, νομίζω ότι βγάζω αυτή τη δημοσίευση καθώς φωτίζει τη μέρα μας καθημερινά και ελπίζω να μπορέσει να φωτίσει τη δική σας! Την αγαπάμε τόσο πολύ μπορεί να εκραγούμε», έγραψε στο instagram η Μαρία Μενούνος.

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον ερχομό της κόρης της, η Μαρία Μενούνος είχε αποκαλύψει: «Οι κύκλοι εξωσωματικής γονιμοποίησης μπήκαν στο παιχνίδι αφού η υπογονιμότητα ήταν ξεκάθαρη. Στη συνέχεια, η ζωή άλλαξε με τους όγκους του εγκεφάλου για εμένα και την μητέρα μου. Τα πράγματα επιβραδύνθηκαν λίγο. Συνεχίσαμε να προσπαθούμε, αλλά η ώρα προφανώς δεν ήταν κατάλληλη. Ο Θεός είχε ένα σχέδιο. Πάντα λέω υπομονή και πίστη. Η Αθηνά ήρθε την ώρα που ο Θεός ήθελε για μας», είχε δηλώσει στο US Weekly.