GOSSIP

Κακουριώτης: «Δεν θέλω να με ακουμπάνε» - Τι απάντησε για τη θαυμάστρια που πήγε να τον φιλήσει

Βαγγέλης Κακουριώτης

«Προσπάθησα να το κρατήσω όσο δυνατόν γίνεται σε κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα και με άγγιξε», είπε ο Βαγγέλης Κακουριώτης

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε για τη θαυμάστρια που επιχείρησε να τον φιλήσει την ώρα που τραγουδούσε. Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ήθελε να ευχαριστήσει τον κόσμο που τοποθετήθηκε όσον αφορά το περιστατικό που συνέβη στην πίστα όσο τραγουδούσε.

«Όσο για το βίντεο, υπάρχουν πολλές πλευρές που φαίνεται ακριβώς τι γίνεται. Ήταν η πρεμιέρα του μαγαζιού, είχαμε αρκετό άγχος γιατί ήταν η πρώτη εμφάνιση με το νέο πρόγραμμα. Ο κόσμος περνούσε πάρα πολύ καλά, ήταν μία ωραία βραδιά και ξαφνικά όσο είμαι στο stage μία κυρία επιλέγεια να ανέβει πάνω. Καταλαβαίνω ότι είναι μεθυσμένη και το ποτό επηρεάζει τη λογική. Ένιωσε ότι πρέπει να κάνει αυτό».

«Προσπάθησα να το κρατήσω όσο δυνατόν γίνεται σε κόσμιο επίπεδο και θεωρώ ότι το κατάφερα. Προσπάθησε να με φιλήσει στο στόμα και με άγγιξε. Με το άγγιγμα έχω θέμα, αν δεν ξέρω τον άλλον δεν θέλω να με ακουμπάνε. Εγώ εργαζόμουν εκείνη την ώρα», ανέφερε, μιλώντας στο MEGA.

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης ανέφερε πως ποτέ δεν του είχε συμβεί κάτι παρόμοιο όσο βρισκόταν στην σκηνή, ενώ αποκάλυψε πως θα δεχόταν τη συγγνώμη της θαυμάστριας.