GOSSIP

Άννα Βίσση: Αφιέρωσε τραγούδι στη Μαίρη Χρονοπούλου στη συναυλία στο Ηρώδειο

Άννα Βίσση: Αφιέρωσε τραγούδι στη Μαίρη Χρονοπούλου στη συναυλία στο Ηρώδειο
instagram

Η Άννα Βίσση αφιέρωσε το τραγούδι «Ελένη» στη Μαίρη Χρονοπούλου στο κατάμεστο Ηρώδειο.

Η Άννα Βίσση πραγματοποίησε δεύτερη συναυλία στο Ηρώδειο με αφορμή τα 50 χρόνια της στο τραγούδι, γεμίζοντας το αρχαίο θέατρο με κόσμο.

Η χθεσινή μέρα ωστόσο ήταν δύσκολη λόγω της απώλειας της Μαίρης Χρονοπούλου, η οποία έφυγε από τη ζωή στα 90 της χρόνια μετά από πτώση που είχε στο σπίτι της και κρίσιμη νοσηλεία στον Ευαγγελισμό.

Η Άννα Βίσση θέλοντας να την τιμήσει, αποφάσισε να της αφιερώσει το τραγούδι «Ελένη», το οποίο είχε γράψει κάποτε ο Νίκος Καρβέλας και είχε ερμηνεύσει η ίδια για μια θαυμάστριά της που δεν είναι πια στη ζωή.

«Θυμάμαι, της είχα γράψει ένα γράμμα που έλεγε, “Ελένη, εκεί που πας, κοίτα να είσαι ευτυχισμένη”. Και όταν είπα στον Νίκο, ότι τα κορίτσια, οι φίλες της, ήθελαν να της γράψει ένα τραγούδι, έγραψε αυτά τα λόγια, χωρίς να του έχω πει τίποτα. Κι αυτό ήταν πολύ καρμικό. Περίεργο, αυτή είναι η σχέση μας Νίκο. Απόψε, επιτρέψτε μου αυτό το τραγούδι να το αφιερώσω, σε μια κυρία του ελληνικού κινηματογράφου που έφυγε από τη ζωή, τη Μαίρη Χρονοπούλου» είπε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση με το θέατρο να τη χειροκροτεί και να ανατριχιάζει με τα λόγια της.