GOSSIP

Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του Χριστίνα ξεσπά κατά της αδελφής της

Αχιλλέας Μπέος: Η κόρη του Χριστίνα ξεσπά κατά της αδελφής της

Ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά της αδελφής της Eve Beos μετά τη συνέντευξη «καταπέλτη» κατά του πατέρα τους, Αχιλλέα Μπέου, έκανε η Χριστίνα Μπέου.

Οι κόρες του Αχιλλέα Μπέου διαπληκτίστηκαν μέσω Social Media. Συγκεκριμένα η Eve Beos με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι η αδερφή της στράφηκε κατά του πατέρα τους, επειδή της έκοψε την... οικονομική ενίσχυση.

Συγκεκριμένα, έγραψε στη δημοσίευσή της: «Επειδή δεν είμαστε το πολυαγαπημένο ριάλιτι σόου της Eve "keeping up with the Kardashians" κι έχει κουράσει όλο αυτό, θέλω να ξεκαθαρίσω κάποια πράγματα. Ουδέποτε αναζήτησα κάποιον δημοσιογράφο για να δώσω συνέντευξη κ ουδέποτε μου ζήτησε ο πατέρας μου να δώσω συνέντευξη για να τον υπερασπιστώ. Ο,τι είπα το είπα γιατί αυτό αισθάνθηκα και όχι επειδή έχω κάποιο συμφέρον από τον πατέρα μου, ήρθα στην Ελλάδα με τον σύζυγο μου κ δεν είμαι βάρος στον πατέρα μου. Συμφέροντα είχε και έχει η Eve που όταν κόπηκε η οικονομική βοήθεια, για λόγους που αφορά μόνο την οικογένεια, βγήκε και είπε όλα αυτά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η "μάνα" μας, μας παράτησε και μας μεγάλωσε ο πατέρας μου και σίγουρα υπάρχουν πολλοί μάρτυρες όπως οι άνθρωποι που τον βοήθησαν να μας μεγαλώσει και έζησαν αυτές τις καταστάσεις μαζί μας. Θα μπορούσα να μιλήσω σε έναν από τους δημοσιογράφους που με κατακλύζουν στα τηλέφωνα αλλά δεν ψάχνω και δεν έχω ανάγκη για 5 λεπτά δημοσιότητας. Έτσι λοιπόν, επιλέγω μέσω του προσωπικού μου λογαριασμού να αποκαταστήσω την αλήθεια και μια μεγάλη αδικία στο πρόσωπο του πατέρα μου και κατ επέκταση στην πραγματική μας οικογένεια. Λυπάμαι για όσους είχαν την ανάγκη να την πιστέψουν κ έπεσαν θύμα στο θέατρο της κ τα ψέματα της. Αλλά επειδή όπως είπα κ στην αρχή δεν είμαστε ριάλιτι σόου βάζω μια τελεία εδώ κ δεν συνεχίζω.. άλλωστε οι δικοί μας άνθρωποι ξέρουν την αλήθεια κ αυτό μου φτάνει».