GOSSIP

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα γυρίσω στην τηλεόραση έτοιμη και πιο ώριμη»

Ιωάννα Μαλέσκου: «Θα γυρίσω στην τηλεόραση έτοιμη και πιο ώριμη»

Η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε ότι θέλει να περάσει λίγο χρόνο ακόμα με την κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου ζει ευτυχισμένες οικογενειακές στιγμές με την κόρη και τον σύζυγό της, ωστόσο δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση.

Η παρουσιάστρια μίλησε για το διάστημα αυτό που απέχει, λέγοντας αρχικά «Και εμένα μου λείπετε πάρα πολύ και μου λείπει η τηλεόραση, αλλά ακόμα δεν ξέρω πότε θα γυρίσω. Θα γυρίσω όμως και θα γυρίσω έτοιμη και πολύ πιο ώριμη. Λίγο ακόμα, γιατί θέλω να περάσω χρόνο με την μικρούλα μου».

Η παρουσιάστρια, μιλώντας στον κομμωτή της σχολίασε την προστασία της προσωπικής της ζωής, λέγοντας: «Θα συνεχίσω να προστατεύω την προσωπική μου ζωή, γιατί νομίζω ότι κάποια πράγματα πρέπει να τα προστατεύουμε και να τα κρατάμε για εμάς. Ειδικά για το κομμάτι του μωρού, ακόμα περισσότερο».

Πριν από λίγο καιρό η Ιωάννα Μαλέσκου σε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο ενός θρησκευτικού γάμου. «Για τον θρησκευτικό γάμο ρώτα τον άντρα μου, όχι εμένα. Ο πολιτικός δεν μετράει;».

«Η μητρότητα με ωρίμασε, με γέμισε και με έκανε να δω τα πράγματα πολύ διαφορετικά, να βάλω προτεραιότητες και να καταλάβω τι έχει σημασία τελικά. Μου τα άλλαξε όλα»
είχε δηλώσει.

Για το πού μοίαζει η κόρη της, απάντησε: «Η κόρη μου είναι ίδια ο μπαμπάς της. Βέβαια είναι μια γλύκα, αλλά είναι ίδια ο μπαμπάς της. Ο σύζυγός μου βοηθάει όσο μπορεί γιατί δουλεύει πάρα πολλές ώρες. Του έμαθαν στο μαιευτήριο να αλλάζει πάνες οπότε είναι πολύ καλά εκπαιδευμένος. Είναι εξαιρετικός μπαμπάς».

«Πήρα 18 κιλά στην εγκυμοσύνη, το σώμα μου έπαθε σοκ, το οποίο ας το μη με κοιτάς έτσι. Όλα καλά τώρα»
πρόσθεσε, ενώ και τότε μιλώντας για την τηλεόραση σημείωνε: «Δεν έχω κάτι να ανακοινώσω για την τηλεοπτική μου επιστροφή, σίγουρα θέλω να επανέλθω».