GOSSIP

Βασίλης Καρράς: Έγινε 70 ετών - Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του

Βασίλης Καρράς: Έγινε 70 ετών - Πώς γιόρτασε τα γενέθλιά του

Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής γιόρτασε τα εβδομηκοστά γενέθλιά του την Κυριακή 12 Νοεμβρίου

Τα γενέθλιά του γιόρτασε την Κυριακή ο Βασίλης Καρράς, ο οποίος μάλιστα έκλεισε τα 70 του χρόνια, καθώς γεννήθηκε 12 Νοεμβρίου 1953.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής φέρεται να γιόρτασε τα γενέθλιά του σε στενό οικογενειακό κύκλο με τον Γιώργο Λιάγκα να αναφέρεται στο γεγονός το πρωί της Δευτέρας 13 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Το Πρωινό».

«Αντιλαμβανόμαστε όλοι, για να μην λέμε ψέματα, ότι δεν ήταν γενέθλια, κέφι, γλέντι και χαρά. Διότι, ο άνθρωπος περνάει μία περιπέτεια με την υγεία του, υποβάλλεται σε θεραπείες, είναι γνωστό αυτό.

Πάνε καλά οι θεραπείες, πάνε καλύτερα τα πράγματα, αλλά όσο καλά και να πάνε εν μέσω θεραπειών δεν μπορείς να κάνεις και το μεγαλύτερο πάρτι της ζωής σου, που λέμε. Άρα λοιπόν με άλλο τρόπο, έτσι πιο οικογενειακά, πιο στενά γιόρτασε και φέτος και ελπίζουμε να γιορτάσει πολλά ακόμα γενέθλια ο Βασίλης Καρράς», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Η εκπομπή μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αφού έφτιαξε και ένα βίντεο-αφιέρωμα με φίλους και συνεργάτες του Βασίλη Καρρά που του εύχονταν για τα γενέθλιά του.

Η Πίτσα Παπαδοπούλου ευχήθηκε στον Βασίλη Καρρά: «Να είναι καλά, να χαίρεται την οικογένειά του! Τον αγαπάμε πάρα πολύ και εύχομαι περαστικά μέσα από την καρδιά μου! Να γίνει καλά και να τον έχουμε κοντά μας είτε στις πίστες είτε απ’ το σπίτι του και στην οικογένειά του. Υγεία πάνω απ’ όλα του εύχομαι».

Ο Ζαφείρης Μελάς δήλωσε: «Είναι ένας άξιος υπηρέτης του λαϊκού τραγουδιού. Είμαστε και θα παραμείνουμε φιλαράκια! Του εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι ευτυχισμένος και να είναι πάντα καλά και να χαίρεται την οικογένειά του και την κοράκλα του! Εύχομαι σύντομα να έρθει κοντά μας!»