GOSSIP

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν πιστεύω ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει αυτοκτονικές τάσεις»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Δεν πιστεύω ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει αυτοκτονικές τάσεις»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για τον Σταμάτη Γαρδέλη λέγοντας πως «είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, γεμάτος ζωή»

Για τον Σταμάτη Γαρδέλη και την νοσηλεία του στην ψυχιατρική κλινική στο Δαφνί μίλησε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την οποία ο ηθοποιός συμβίωσε στον Άγιο Δομίνικο, κατά τις ημέρες της κοινής συμμετοχής τους στο «I’m a Celebrity, Get Me Out of Here».

Το μοντέλο μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, και δήλωσε ότι δεν πιστεύει πως ο Σταμάτης Γαρδέλης έχει αυτοκτονικές τάσεις, ενώ μίλησε για την δική της ψυχική υγεία.

«Εγώ πιστεύω ότι ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν έχει αυτοκτονικές τάσεις. Τον γνώρισα, είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, γεμάτος ζωή», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια δικαιολόγησε τα λεγόμενά της: «Σίγουρα, κάποια στιγμή, όλοι μας έχουμε πιεστεί μέσα μας. Η σκέψη από την πράξη έχουν μεγάλη απόσταση. Θεωρώ ότι ο Σταμάτης είναι ένας άνθρωπος που έχει τόσο φως μέσα του, που δεν πιστεύω ότι θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο. Το να πιεστούμε και να ζητήσουμε βοήθεια, αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Δεν νομίζω ότι θα πήγαινε ποτέ να βάλει τέλος στη ζωή του».

Πρόσθεσε ακόμη: «Και εγώ παλαιότερα ήμουνα σε ένα μπαλκόνι και σκεφτόμουν να πέσω λόγω μιας κατάστασης που περνούσα, αλλά η σκέψη με το να το κάνεις έχει πολύ μεγάλη απόσταση».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη σημείωσε ότι «Γνωρίζω το θέμα που περνάει ο Σταμάτης, πράγματι είναι θλιβερό αυτό που περνάει. Έχει να κάνει με το σπίτι του, με την κατοικία του. Μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να κάνω κάτι, πέρα από το να ευχηθώ ο άνθρωπος να γυρίσει γρήγορα στο σπίτι του και να είναι καλά, και να απολαύσει τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής του με αγάπη και ηρεμία, όπως αξίζει στον κάθε άνθρωπο».

Κλείνοντας είπε για τον ηθοποιό: «Με τον Σταμάτη, μιλήσαμε και εκτός παιχνιδιού, και είχαμε έρθει αρκετά κοντά. Νιώθω τεράστια ευγνωμοσύνη που τον γνώρισα. Είχε πει σε εμένα και στον σύζυγό μου το θέμα που έχει, μας το είχε εξηγήσει. Σίγουρα πιέστηκε μέσα του, το καλύτερο, όμως, είναι ότι ζήτησε βοήθεια. Αυτή είναι η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Είμαι σίγουρη θα τα καταφέρει, είναι πολύ δυνατός, και από την καρδιά μου του εύχομαι να πάνε όλα τέλεια. Θέλω πολύ να τον δω, γιατί τον έχω βάλει στην καρδιά μου, πραγματικά».