GOSSIP

Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζώρτζια Σιακαβάρα: Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής διαψεύδει τον γάμο τους

Κωνσταντίνος Πλεύρης - Τζώρτζια Σιακαβάρα: Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής διαψεύδει τον γάμο τους

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Κυπριανού διαψεύδει ότι έγινε ο γάμος του Κωνσταντίνου Πλεύρη και της Τζώρτζια Σιακαβάρα στο Μοναστήρι

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζώρτζια Σιακαβάρα πριν από τρεις ημέρες, στην Ιερά Μονή του Αγίου Κυπριανιού και Ιουστίνης στη Φυλή.

Κουμπάρος ήταν ένας καλός φίλος του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ενώ απούσα από το μυστήριο ήταν και η μητέρα της Τζόρτζιας Σιακαβάρα, λόγω προβλημάτων υγείας.

Η On Time επικοινώνησε με τη Τζόρτζια Σιακαβάρα, η οποία επιβεβαίωσε το ευχάριστο γεγονός και δήλωσε πολύ ευτυχισμένη και χαρούμενη γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα της κοινής ζωής της με τον αγαπημένο της.

Από την άλλη τον γάμο διαψεύδει ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής του Αγίου Κυπριανού, ο οποίος μιλώντας στον Alpha δήλωσε και τόνισε ότι ουδέποτε έγινε ο γάμος και πώς δεν γίνονται στο συγκεκριμένο Μοναστήρι τέτοιες τελετές.

Τα παιδιά του Πλεύρη αντέδρασαν στην είδηση του γάμου - «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα»

Τα παιδιά του 84χρονου Κωνσταντίνου Πλεύρη, Θάνος και η Φένια έχουν αποφασίσει να κρατήσουν απόσταση από την απόφαση του πατέρα τους.

Νωρίτερα σήμερα ο πρώην υπουργός της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης έγραψε στο «Χ» το ρητό: «Αμαρτίαι πατέρων παιδεύουσι τέκνα».

Με τη σειρά της, η αδερφή του, Φένια, αντιμετώπισε το γεγονός με χιούμορ. Μέσω Instagram stories ανάρτησε ένα βίντεο με τον Γιώργο Ζαμπέτα να τραγουδά: «Πατέρα κάτσε φρόνημα, μην γίνεσαι ρεζίλι, τα νιάτα θέλουν έρωτα, κι οι γέροι χαμομήλι». Στο κλιπ πρόσθεσε ακόμη, τρία emoji που κλείνουν το μάτι.