GOSSIP

Κατερίνα Στικούδη: «Ήθελα να γίνω οδοντίατρος αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς»

Κατερίνα Στικούδη: «Ήθελα να γίνω οδοντίατρος αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς»

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη για το επάγγελμα που ήθελε να ακολουθήσει.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» παραχώρησε σε... εορταστικό κλίμα η Κατερίνα Στικούδη, η οποία μίλησε για τις παιδικές της αναμνήσεις από τα Χριστούγεννα, τη μητρότητα αλλά και για την πορεία της στο τραγούδι.

«Από τα παιδικά μου Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη, θυμάμαι τον μπαμπά μου να παίζει κιθάρα και τη μητέρα μου να τραγουδάει και εμένα με τον αδελφό μου να δίνουμε ρεσιτάλ ερμηνείας. Τα Χριστούγεννα ξυπνούσα από τις 7 το πρωί για να πω τα κάλαντα και γυρνούσα όταν έπεφτε ο ήλιος. Μία χρονιά με τα λεφτά που μάζεψα από τα κάλαντα είχαμε πληρώσει το ενοίκιο του σπιτιού μας. Μιλάμε για μεροκάματο», ανέφερε αρχικά η γνωστή τραγουδίστρια

Στη συνέχεια η Κατερίνα Στικούδη αναφέρθηκε στην καριέρα της και αποκάλυψε ότι δεν είχε σκεφτεί ποτέ πως θα κάνει αυτή την δουλειά.

«Ήθελα να γίνω οδοντίατρος αλλά η ζωή τα έφερε αλλιώς. Όλα στη ζωή γίνονται για κάποιο λόγο, πρέπει να είμαστε τολμηροί και να μη φοβόμαστε. Δεν το πίστεψα όταν μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι θα κάνω συναυλία με την Κριστίνα Αγκιλέρα στη Μάλτα. Απολαύσαμε την ενέργεια του κόσμου και την τεράστια σκηνή μέσα σε όλη αυτή τη μαγεία».

Όπως σημείωσε, είναι λάθος να θεωρούμε την ποπ μουσική εύκολη.

«Είναι πολύ δύσκολη. Σίγουρα ο κόσμος δεν περίμενε να ερμηνεύσω τα δύσκολα τραγούδια που παρουσίασα στο YFSF και στο J2US. Μου αρέσει να ιντριγκάρω τον κόσμο και να…πατάω σε πεντάγραμμα που το κοινό δεν μου το έχει και πολύ. Είναι ακόμα νωρίς για να ξέρω εάν θα είμαι στο J2US».

Αναφερόμενη στη μητρότητα, είπε πως είναι όπως όλες οι μαμάδες.

«Δεν θα πάω ντυμένη με τα καλά μου. Υπάρχουν φίλες μου μανούλες που μου ζητούν να πάω στο πάρκο με τα ρούχα που φορώ στις εμφανίσεις μου για να με δουν. Κάθε στιγμη απαιτεί την ανάλογη ένδυση ανάλογα με την έκφραση και τη διάθεσή μου. Είμαι φυσιολογικός άνθρωπος, δεν ξυπνάω με τις τουαλέτες και διαμάντια».