GOSSIP

Άντζελα Δημητρίου για Καρρά: «Ο Βασίλης θα μείνει για πάντα, δεν θα φύγει ποτέ»

Άντζελα Δημητρίου για Καρρά: «Ο Βασίλης θα μείνει για πάντα, δεν θα φύγει ποτέ»
Glomex

Η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξή της μίλησε για τον χαμό του Βασίλη Καρρά και την τελευταία τους συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

Για τον Βασίλη Καρρά και την τελευταία τους συνάντηση μίλησε η Άντζελα Δημητρίου σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» η τραγουδίστρια αναφέρθηκε αρχικά στο πώς έμαθε για τον θάνατο του λαϊκού ερμηνευτή.

«Πριν τρεις ημέρες, ανέβηκα Θεσσαλονίκη για να κάνω Χριστούγεννα με φίλους και μαθαίνω ότι ο Βασίλης έφυγε. Έβαλα τα κλάματα, του έκανα ένα μικρό αφιέρωμα, του είπα το "Γέλα μου". Ήταν ένας άνθρωπος γελαστός, ένας άνθρωπος, ο οποίος ήταν έξω καρδιά. Τον αγαπούσα πάρα πολύ και όταν έμαθα ότι ο Βασίλης έφυγε, δεν το πίστεψα».

«Ο Βασίλης θα μείνει για πάντα. Δεν μπόρεσα να είμαι στην Καβάλα για την κηδεία του. Δεν αισθανόμουν καλά. Δεν ήθελα να σκέφτομαι. Είδα την κόρη του, τη γυναίκα του, στενοχωρήθηκα πολύ», συμπλήρωσε.

Κλείνοντας, η Άντζελα Δημητρίου αναφέρθηκε στην τελευταία της συνάντηση με τον αξέχαστο τραγουδιστή. «Με τον Βασίλη μιλούσαμε συνέχεια. Πριν έναν μήνα, του είπα ότι θα ανέβω Θεσσαλονίκη να τον δω. Όταν πήγα και μπήκα μέσα, με πήρε αγκαλιά και κλαίγαμε μαζί. Δεν πίστευα ότι θα φύγει. Εγώ θα λέω πάντα ότι ο Βασίλης είναι εδώ, δεν θα φύγει ποτέ. Θα σε αγαπάω για πάντα».