GOSSIP

Eurovision 2024: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ της Μαρίνας Σάττι

Eurovision 2024: Ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ της Μαρίνας Σάττι

Η Μαρίνα Σάττι αποκάλυψε τις αγαπημένες της συμμετοχές της Eurovision 2024 ενώ αναφέρθηκε και στα γυρίσματα του video clip της. 

Ολοκληρώθηκαν σήμερα τα γυρίσματα του βιντεοκλίπ του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι το οποίο θα έχει εικόνες από τοποθεσίες της Αθήνας, όπως η Ακρόπολη, η Πλάκα, το Μοναστηράκι και το Ωδείο Ηρώδου Αττικού, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στη φετινή Eurovision 2024.

Σε δηλώσεις που έκανε η Μαρίνα Σάττι στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τις αγαπημένες της συμμετοχές ενώ αναφέρθηκε και στα γυρίσματα του video clip της.

Από τις αγαπημένες της συμμετοχές στην Eurovision ήταν ο Mahmood με το Soldi – ο οποίος πέτυχε τη δεύτερη θέση για την Ιταλία το 2019 ενώ σημείωσε πως είχε περάσει πολύ καλά και με το S.A.G.A.P.O το 2002 με τον Μιχάλη Ρακιντζή.

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων, ο φακός εστίασε και σε άλλες χαρακτηριστικές περιοχές της Αττικής, ανάμεσα στις οποίες η Ομόνοια, ο Λυκαβηττός, η Ραφήνα, το Αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Υπενθυμίζεται πως το κομμάτι που θα ερμηνεύσει η Μαρίνα Σάττι στη σκηνή της Eurovision θα έχει ζουρνά με έθνικ στοιχεία και ο τίτλος του θα είναι το «Ζάρι» και ανάμεσα στους συνθέτες είναι και ο Ogi, που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν η Μαρίνα Σάττι.