GOSSIP

Καίτη Γκρέυ: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο η 99χρονη

Καίτη Γκρέυ: Σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο η 99χρονη

Δύσκολες ώρες για την Καίτη Γκρέυ

Δύσκολες είναι οι ώρες που περνά η Καίτη Γκρέυ, καθώς η ίδια σύμφωνα με την «Espresso» νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, με τους θεράποντες ιατρούς της να λένε πως η κατάστασή της κρίνεται κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ημέρες, η οικιακή βοηθός της 99χρονης ερμηνεύτριας του λαϊκού τραγουδιού ενημέρωσε τους οικείους πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Αμέσως, στο σημείο έσπευσαν η νύφη της, μητέρα της τραγουδίστριας Αγγελικής Ηλιάδη, ο εγγονός της Κώστας Ηλιάδης, που έχει την επιμέλεια της γιαγιάς του, και οι φίλοι της.

Η κατάστασή της ήταν κάτι παραπάνω από κρίσιμη. Δεν μιλούσε και δεν μπορούσε να ανταποκριθεί σε όσα τής έλεγαν οι δικοί της άνθρωποι. Μια δυο λέξεις μόνο μπορούσε να ψελλίσει, «είμαι χάλια», και μετά έπεφτε και πάλι σε λήθαργο. Ορισμένες φορές άνοιγε τα μάτια της, χαμογελούσε στους αγαπημένους της ανθρώπους και μετά σιωπή.

Αμέσως, όσοι παρευρίσκονταν στο διαμέρισμά της στη Νέα Σμύρνη έπειτα από συνεννόηση ειδοποίησαν τους Γιατρούς SOS. Μέσα σε λίγα λεπτά ο γιατρός της έδωσε τις πρώτες βοήθειες και ανέφερε στους δικούς της ανθρώπους πως δεν θα αντέξει ο οργανισμός της και πρέπει να την μεταφέρουν σε νοσοκομείο, καθώς έχει κολπική μαρμαρυγή, λοίμωξη του αναπνευστικού, ενώ οι παλμοί της φτάνουν σχεδόν τους 19.