GOSSIP

Εύη Δρούτσα: «Ντροπή για τη Μαρίνα Σάττι αυτός ο στίχος» - Γιατί σκέφτεται να κινηθεί νομικά

Εύη Δρούτσα: «Ντροπή για τη Μαρίνα Σάττι αυτός ο στίχος» - Γιατί σκέφτεται να κινηθεί νομικά

Η στιχουργός Εύη Δρούτσα εμφανίστηκε άκρως ενοχλημένη με στίχο του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision

Ενοχλημένη με το τραγούδι «Ζάρι», την Μαρίνα Σάττι αλλά και την ΕΡΤ είναι η Εύη Δρούτσα, για μία φράση που χρησιμοποιείται στο τραγούδι, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, την οποία θεωρεί κλεμμένη από άλλο κομμάτι.

Η γνωστή στιχουργός, εμφανίστηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα και κλήθηκε να σχολιάσει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι, για το οποίο είπε ότι η φράση «Τα Τα Τα» που περιέχει είναι κλεμμένη από το γνωστό τραγούδι «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα, το οποίο έχει γράψει η ίδια και μάλιστα όπως είπε, γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό, λόγω της συγκεκριμένης φράσης.

Η Εύη Δρούτσα είπε ακόμη ότι η εταιρεία της θα αποφασίσει εάν θα κινηθεί νομικά για τον στίχο.

«Εκείνοι να προβληματιστούν, γιατί τώρα πια ούτε εγώ, ούτε η εταιρεία μου, ούτε ο Ψιμόπουλος προβληματιζόμαστε. Αυτό που έκανε η ΕΡΤ, αλλά και αυτή (η Μαρίνα Σάττι), είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχουν κάνει ποτέ και θα το αλλάξουν αμέσως. Το "τα τα τα" και ο Ραμαντάν αυτή τη στιγμή με τον Πιτσίνιαγκα χαλάνε κόσμο σε όλα τα κράτη του κόσμου, με αυτόν τον στίχο. Ας πάει η κυρία Σάττι με το "τα τα τα".... Να ενημερώνονται, όταν γράφουν στίχο, ανέφερε με εμφανή τον εκνευρισμό της.

Πρόσθεσε ακόμη ότι «Δεν τους ανήκει αυτή τη στιγμή, διότι κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο και δεν είναι σωστό για την ΕΡΤ. Το αν θα κινηθώ νομικά είναι κάτι που θα αποφασίσει η εταιρεία, η οποία και έχει νευριάσει. Τι είναι αυτό τώρα ξαφνικά; Εμείς κυκλοφορούμε αυτό το τραγούδι, πάει πολύ καλά και έρχεται κάποιος και γράφει "τα τα τα"; Τι ανέμπνευστα πράγματα είναι αυτά; Να αλλάξει τον στίχο, να βάλει κάτι άλλο, δεν με αφορά καθόλου».