GOSSIP

Νέα μπλεξίματα για τον Τζάστιν Μπίμπερ

Νέα μπλεξίματα για τον Τζάστιν Μπίμπερ

Η αστυνομία ερευνά μια υπόθεση που αφορά το νεαρό τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε επικίνδυνα και απερίσκεπτα, σύμφωνα με τον εκπρόσωπος του σερίφη στο Λος Άντζελες.


Ο Στιβ Γουίτμορ δήλωσε στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC News ότι τουλάχιστον δύο πολίτες είδαν τον νεαρό τραγουδιστή να οδηγεί τη λευκή Φεράρι του «εξαιρετικά επικίνδυνα, με πολύ μεγάλη ταχύτητα» εντός κατοικημένης περιοχής τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας.

«Προσπαθήσαμε να μιλήσουμε με τον κ. Μπίμπερ αλλά μας τόνισαν ότι μετά τη συμβουλή του δικηγόρου του αρνήθηκε να μας μιλήσει », είπε ο Γουίτμορ, προσθέτοντας ότι οι αστυνομικές αρχές θα διαβιβάσουν την υπόθεση στον εισαγγελέα ο οποίος θα αποφασίσει για το αν θα προχωρήσει σε δίωξη.

Η εισαγγελία εξάλλου εξετάζει μία ακόμη δικαστική υπόθεση με πρωταγωνιστή τον 19χρονο αστέρα της μουσικής σκηνής. Ο Μπίμπερ φέρεται να απείλησε και να επιτέθηκε σε ένα γείτονά του, διότι ο τελευταίος ζήτησε από τον τραγουδιστή ο οποίος κυκλοφορούσε στη γειτονιά με τη Φεράρι του και ανέπτυσσε επικίνδυνα μεγάλη ταχύτητα, να σταματήσει.