Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
GOSSIP

Άρης Σοϊλέδης: Η πρώτη αντίδραση μετά τον χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά

Newsbomb

Η πρώτη αντίδραση του Άρη Σοϊλέδη μετά την είδηση χωρισμού από τη Μαρία Αντωνά

Επιβεβαιώθηκαν οι φήμες χωρισμού της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη, με τον παρ' ολίγον κουμπάρο του, Κώστα Φραγκολιά να αποκαλύπτει ότι το ζευγάρι πράγματι δεν είναι πια μαζί. Όπως είπε ο ηθοποιός και παρουσιαστής, η Μαρία έχει φύγει από το σπίτι και φαίνεται να υπάρχουν σύννεφα στη σχέση τους τις τελευταίες δέκα ημέρες.

Μετά την είδηση που έγινε γνωστή, ο Άρης Σοϊλέδης θέλησε να τοποθετηθεί και ζήτησε να σεβαστούν την κατάσταση, ειδικότερα οι εκπομπές και οι ιστοσελίδες.

«Θα ήθελα να σας παρακαλέσω με όλη μου την καλή διάθεση να σεβαστείτε λίγο την κατάσταση γενικότερα και να μην βγαίνει ο καθένας σε εκπομπές και site και λέει το μακρύ και το κοντό του. Ας αφήσουμε λίγο τα πράγματα να κυλήσουν. Έχω ακούσει απίστευτες ιστορίες, οι οποίες δεν είναι τίποτε άλλο παρά σενάρια της φαντασίας σας», είπε ο Άρης Σοϊλέδης στο στόρι που ανέβασε στο Instagram.

Μαρία Αντωνά: Η πρώτη αντίδρασή της μετά τον χωρισμό από τον Άρη Σοϊλέδη

Η Μαρία Αντωνά έκανε τις πρώτες της δηλώσεις μετά την είδηση χωρισμού από τον Άρη Σοϊλέδη.

«Ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που είστε εδώ και για το ενδιαφέρον σας. Επειδή βρίσκομαι σε μία πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση. Σας ευχαριστώ πολύ, παιδιά, να είστε καλά», είπε μόνο η Μαρία Αντωνά στις κάμερες που την περίμεναν έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό που εργάζεται.