ΓΥΝΑΙΚΑ

Αυτά είναι τα 3 χρώματα που επιτάσσει η μόδα για φέτος το χειμώνα

Αυτά είναι τα 3 χρώματα που επιτάσσει η μόδα για φέτος το χειμώνα

Τρεις αγαπημένες (και basic) αποχρώσεις επιστρέφουν στην γκαρνταρόμπα μας

Μπορεί ακόμα να μην έχουμε κρύψει τα καλοκαιρινά μας ρούχα αλλά ξέρουμε πως το καλοκαίρι τελείωσε καθώς έχουμε ξεκινήσει ήδη να φοράμε τα πρώτα φθινοπωρινά κομμάτια της γκαρνταρόμπα μας. Κάθε αρχή της σεζόν, υπάρχει το ίδιο δίλημμα. Ποια ρούχα κρατάμε στην επιφάνεια και, αν θέλουμε να αγοράσουμε νέα, σε τι ακριβώς πρέπει να επενδύσουμε.

Δε θα σε καθοδηγήσουμε ως προς τα trends (cargo παντελόνια, slouchy παλτό κτλ) αλλά ως προς τις αποχρώσεις. Τρία χρώματα που θα κυριαρχήσουν τους χειμερινούς μήνες και ήδη τα κορίτσια στο χώρο της μόδας έχουν αρχίσει να φορούν.

Το καφέ του «φουντουκιού και του αμυγδάλου

Αν «έκλεινες» τα μάτια και σου ζητούσαν να περιγράψεις με κάποιο χρώμα το φθινόπωρο και έπειτα το χειμώνα, νομίζουμε πως το καφέ χρώμα θα ήταν αυτό που θα κυριαρχούσε. Άρωμα φουντουκιού και αμυγδάλου θα έχει η φετινή μας γκαρνταρόμπα. Μην σκέφτεσαι καν πώς θα συνδυάσεις το αγαπημένο σου cargo σοκολατί παντελόνι. Με μπεζ παλτό, και ένα φιστικί ζιβάγκο

Το φιστικί που θα μας θυμίζει πάντα καλοκαίρι

Oι Jil Sander, Sally LaPointe και άλλα διάσημα fashion labels υποστηρίζουν πως το χρώμα του φιστικιού είναι η πιο hot απόχρωση για αυτήν την σεζόν. Τονίζει τις μελαχρινές και δείχνει απίστευτα κομψό πάνω στις ξανθιές, την ίδια στιγμή που μπορεί να συνδυαστεί με μοβ, μπορντό, ανοιχτό μπλε και μουσταρδί και να δημιουργήσει πολύ fashionable color blocked σύνολα.

Το θερμό κόκκινο

Μία απόχρωση που συνδυάζει το θερμό κόκκινο, με το λαμπερό πορτοκαλί. Ένας τόνος που σου μεταφέρει τα στοιχεία «πάθους» της κόκκινης απόχρωσης αλλά και της φθινοπωρινής μελαγχολίας του πορτοκαλί. Ένας εξωτικός τόνος που ήρθε για να μείνει στη ντουλάπα μας αυτόν το χειμώνα.