ΓΥΝΑΙΚΑ

Ένα DIY ξύλινο σπίτι που μπορεί να συναρμολογήσει ο καθένας

Ένα DIY ξύλινο σπίτι που μπορεί να συναρμολογήσει ο καθένας

Ένα DIY σπίτι-έκπληξη!

Πώς θα σου φαινόταν αν μπορούσες να δημιουργήσεις από το μηδέν το σπίτι των ονείρων σου; Και όταν λέμε από το μηδέν το εννοούμε. Η εταιρεία σχεδιασμού Den παρουσίασε ένα σπίτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα.

Πρόκειται για ένα Kit που είναι έτοιμο προς συναρμολόγηση μέσα σε λίγες μόνο ημέρες. Το Den Cabin Kit των 10,68 τετραγωνικών μέτρων μοιάζει με τρίγωνο και αποτελείται από ξύλινες εσωτερικές και εξωτερικές επιφάνειες. Αυτό που του χαρίζει την απόλυτη επαφή με τη φύση είναι το τεράστιο ξύλινο παράθυρο, ένα χαρακτηριστικό που κάνει αυτό το υπέροχο σπιτάκι τον ιδανικό ξενώνα για ηρεμία, χαλάρωση αλλά και μελέτη.

Προκατασκευασμένο στη Νέα Υόρκη, το kit έχει προ-διάτρητες τρύπες και περιλαμβάνει τα πάντα: από τα ξύλινα δομικά μέρη που κλειδώνουν μεταξύ τους έως τα μπουλόνια.

Το Den Cabin Kit έχει σχεδιαστεί για να κατασκευάζεται με ελάχιστο εξοπλισμό. Όλα τα μέρη έρχονται συσκευασμένα με οδηγίες για τη συναρμολόγησή τους και βοηθούν τον DIYer ώστε η κατασκευή να είναι όσο πιο εύκολη και δημιουργική γίνεται. «Εάν δεν έχετε καμία κατασκευαστική εμπειρία, μπορείτε σίγουρα να το συναρμολογήσετε με επιμονή, και μερικούς φίλους για να σας βοηθήσουν», εξήγησε η εταιρία.

Τι λες; Θα ήθελες να δοκιμάσεις το Diyer ταλέντο σου; Δες την υπέροχη κατασκευή και ίσως σου γεννηθεί η επιθυμία για δημιουργία!

Images: dezeen.com