ΓΥΝΑΙΚΑ

Η Βικτόρια Μπέκαμ παρουσίασε τη νέα κολεξιόν νυφικών της (pics)

Η Βικτόρια Μπέκαμ παρουσίασε τη νέα κολεξιόν νυφικών της (pics)
Δείτε τις φωτογραφίες
(Photo by Joel C Ryan/Invision/AP)

Τη σειρά νυφικών από τη νέα της κολεξιόν παρουσίασε η Βικτόρια Μπέκαμ, με τα κομμάτια να ξεκινάνε από τις 650 λίρες.

Η σχεδιάστρια μοιράστηκε τα νέα με τους ακολούθους της στο Instagram και πολλοί ήταν αυτοί που σχολίασαν θετικά τα νέα της σχέδια. Στη συλλογή περιλαμβάνονται επτά φορέματα, μία ζακέτα, ένα παντελόνι, ένα τοπ, μία τσάντα και ένα ζευγάρι χρυσά ψηλοτάκουνα.

«Τα ανάλαφρα φορέματα είναι η κουλ εναλλακτική λύση για το νυφικό στυλ από την #VBPreAW19 κολεξιόν μου», έγραψε η Βικτόρια στο βίντεο με το οποίο την παρουσίασε στα social media.

Στην ιστοσελίδα της αναφέρεται ότι η κολεξιόν της, η οποία περιλαμβάνει σχέδια που προσαρμόζονται, αποτελούν την «βελτιωμένη εναλλακτική λύση για μία σύγχρονη γαμήλια τελετή».

Ένα από τα φορέματα που ξεχωρίζει, είναι ένα που φτάνει μέχρι το πάτωμα με διάφανα μανίκια από μετάξι, αξίας 1.990 λιρών, το οποίο περιγράφεται ως το πιο αντιπροσωπευτικό κομμάτι που δείχνει την ταυτότητα και το ύφος της κολεξιόν.

Το πιο οικονομικό κομμάτι της συλλογής αξίζει 650 λίρες και είναι ένα τοπ από μετάξι και δαντέλα και το οποίο προσθέτει μια ιδιαίτερα θηλυκή νότα στο σύνολο.

Στα αξεσουάρ περιλαμβάνεται μια χρυσή τσάντα και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα αξίας 890 λιρών.

Το πιο ακριβό κομμάτι της συλλογής είναι ένα φόρεμα με μία κάπα στην πλάτη και μία μπλε ζώνη από σκοινί, αξίας 2.150 λιρών, το οποίο παρουσιάστηκε στην επίδειξη για την άνοιξη/καλοκαίρι 2019.

Η Βικτόρια έχει σχεδιάσει ξανά νυφικά στο παρελθόν, ενώ σχεδίασε και το νυφικό για τον γάμο της Έυα Λονγκόρια το 2016.

Σχεδίασε ακόμα και το φόρεμα που φόρεσε η ηθοποιός στη γαμήλια δεξίωση, αλλά και ένα ακόμα για την ιδιωτική τελετή την προηγούμενη μέρα του γάμου της.

Η Λονγκόρια είχε πει τότε ότι ζήτησε από τη Βικτόρια να σχεδιάσει το νυφικό της «επειδή ήθελα να είναι ιδιαίτερο και να γίνει με αγάπη – και ήξερα ότι η Βικτόρια α το έκανε με αγάπη». Η Βικτόρια ήταν επίσης και η κουμπάρα στον γάμο της ηθοποιού.

Σχετικές ειδήσεις