ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα επόμενα βήματα του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Τα επόμενα βήματα του Πέδρο Αλμοδόβαρ

Τις επόμενες ταινίες του σχεδιάζει ο ισπανός σκηνοθέτης Πέδρο Αλμοδόβαρ, μετά την ταινία «Το δέρμα που κατοικώ», η οποία είναι υποψήφια για χρυσή σφαίρα.

Το τρομερό παιδί του ισπανικού σινεμά παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες την ισπανική έκδοση του βιβλίου της Taschen που αφορά το καλλιτεχνικό του έργο και μίλησε για τα επόμενά του σχέδια.

Στα σκαριά βρίσκονται δύο ταινίες, ωστόσο ο Αλμοδόβαρ θα δώσει προτεραιότητα στην κωμωδία. Ήδη έχει αποφασίσει για τον πρωταγωνιστή της. «Θα είναι κάποιος με τον οποίο έχω συνεργαστεί ξανά και έγινε διάσημος από τότε που άρχισε την τηλεόραση» δήλωσε, φωτογραφίζοντας ξεκάθαρα τον πρωταγωνιστή του «Μίλα της», Χαβιέ Καμάρα.

Επίσης, για πρώτη φορά ο Αλμοδόβαρ θα σκηνοθετήσει μια ταινία στα αγγλικά. Μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην αρχή. Έχει την ιστορία, την έχει γράψει στα ισπανικά, ενώ το αγγλικό σενάριο θα προκύψει μετά από συνεργασία του με κάποιον αμερικανό. Το σενάριο διαδραματίζεται στις ΗΠΑ, κάτι που αναμένεται ότι θα δυσκολέψει το σκηνοθέτη, που δεν φημίζεται για την ικανότητά του να μιλάει σε άλλη γλώσσα πλην των ισπανικών.