ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Atlas: Η Τζένιφερ Λόπεζ τα βάζει με την τεχνητή νοημοσύνη στη νέα ταινία του Netflix

Τζένιφερ Λόπεζ
Η Τζένιφερ Λόπεζ στη νέα sci-fi ταινία του Netflix, με τίτλο Atlas
ΑΠΕ

Το Atlas είναι η τρίτη ταινία που ετοιμάζει η Λατίνα σταρ για το Netflix.

Τον τελευταίο καιρό, η Τζένιφερ Λόπεζ απασχολεί τα ταμπλόιντ εξαιτίας της επανασύνδεσης της με τον πρώην σύντροφό της και γνωστό ηθοποιό, Μπεν Άφλεκ.

Αυτό όμως δεν σημαίνε ότι η Λατίνα σταρ παραμελεί την επαγγελματική της καριέρα. Το αντίθετο! Προς μεγάλη χαρά των θαυμαστών της, η Τζέι Λο ετοιμάζεται να τα βάλει με την τεχνητή νοημοσύνη πρωταγωνιστώντας στο επερχόμενο sci-fi θρίλερ του Netflix με τίτλο Atlas. Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στον Μπραντ Πέιτον, ενώ η Λόπεζ θα αναλάβει και ρόλο παραγωγού.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ανακοίνωση του πρότζεκτ έρχεται λίγο καιρό μετά την έναρξη της συνεργασίας του Netflix με τη Λόπεζ η οποία θα περιλαμβάνει μια σειρά πρωτότυπου περιεχομένου για τη συνδρομητική πλατφόρμα με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Υπενθυμίζουμε ότι εκτός από το Atlas, η Λόπεζ θα παίξει επίσης δύο ακόμα ταινίες για λογαριασμό της δημοφιλούς συνδρομητικής υπηρεσίας streaming. Αυτές είναι οι The Mother και The Cipher.

Όσον αφορά την επερχόμενη sci-fi ταινία, η υπόθεση ακολουθεί την Atlas (Λόπεζ), μια γυναίκα που μάχεται για το μέλλον της ανθρωπότητας, όταν μια A.I. στρατιώτης έχει αποφασίσει ότι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει ο πόλεμος είναι να αφανίσει την ανθρωπότητα. Για να την αποτρέψει, η Atlas θα πρέπει να συνεργαστεί με το μοναδικό πράγμα που φοβάται περισσότερο... Μια άλλη A.l.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το υπόλοιπο καστ ή την πρεμιέρα της ταινίας στο Netflix.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.