ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Χάρι και η Μέγκαν ετοιμάζουν σειρά κινουμένων σχεδίων με το Netflix

Χάρι και η Μέγκαν
AP

Με ηρωίδα ένα έφηβο κορίτσι που αντλεί έμπνευση από σπουδαίες γυναίκες της ιστορίας.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν το δεύτερο πρότζεκτ που ετοιμάζουν για το Netflix μέσω της εταιρείας τους, Archewell Productions.

Πρόκειται για μια οικογενειακή σειρά κινουμένων σχεδίων με τίτλο Pearl. Το πρότζεκτ βρίσκεται στο στάδιο της παραγωγής και θα εστιάζει σε ένα 12χρονο κορίτσι που αντλεί έμπνευση από διάφορες γυναίκες της ιστορίας που ασκούν επιρροή.

Δημιουργός της σειράς είναι η ίδια η Μαρκλ η οποία κρατά επίσης και τον ρόλο της εκτελεστικής παραγωγού.

«Όπως πολλά κορίτσια στην ηλικία της, η ηρωίδα μας η Pearl, βρίσκεται στο ταξίδι της ανακάλυψης του εαυτού της, ενώ προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις καθημερινές προκλήσεις της ζωής», εξήγησε η Μαρκλ σε ανακοίνωσή της και πρόσθεσε πως «είναι ενθουσιασμένη που με αυτούς τους απίστευτους παραγωγούς θα τιμήσουν σπουδαίες γυναίκες της ιστορίας».

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το διάσημο ζευγάρι έχει υπογράψει πολυετή συνεργασία με το Netflix με σκοπό τη δημιουργία ποικίλλου περιεχομένου που αφορά ντοκιμαντέρ, ταινίες, σειρές και παιδικά προγράμματα όπως το επερχόμενο Pearl.

Τους προηγούμενους μήνες ο Χάρι και η Μέγκαν μέσω της Archewell είχαν ανακοινώσει τη δημιουργία ενός ντοκιμαντέρ για τα Invictus Games, τους αγώνες που συμμετέχουν τραυματισμένοι βετεράνοι του στρατού.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.