ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στα σκαριά το σίκουελ της ταινίας «Bohemian Rhapsody»

Ράμι Μάλεκ Bohemian Rhapsody
O Ράμι Μάλεκ ενσάρκωσε τον θρυλικό Φρέντι Μέρκιουρι, κερδίζοντας Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου

Ο Μπράιαν Μέι των Queen εξετάζει ιδέες για το σενάριο της ταινίας.

Ο κιθαρίστας των θρυλικών Queen, Μπράιαν Μέι, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξη του ότι ένα σίκουελ της ταινίας Bohemian Rhapsody βρίσκεται ήδη στα άμεσα σχέδια του.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως ο ίδιος όσο και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, εξετάζουν ιδέες για μια πιθανή συνέχεια της βιογραφικής ταινίας του Φρέντι Μέρκιουρι και των Queen που κυκλοφόρησε το 2018 και χάρισε στον Ράμι Μάλεκ το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για την αξεπέραστη ερμηνεία του ως Φρέντι Μέρκιουρι.

«Ναι το κοιτάμε, εξετάζουμε ιδέες», δήλωσε ο γνωστός κιθαρίστας και παραδέχθηκε ότι κανένας από τους Queen δεν περίμενε την τεράστια επιτυχία που γνώρισε το φιλμ.

«Έχουμε βάλει πολλή καρδιά και ψυχή για να το κάνουμε. Κανείς μας δεν μπορούσε να προβλέψει [την επιτυχία του] ότι θα ήταν μεγάλυτερη ακόμα και από το Όσα Παίρνει ο Άνεμος. Όμως ναι, σκεφτόμαστε ότι θα μπορούσε να γίνει [το σίκουελ], αλλά θα πρέπει να έχει ένα τρομερό σενάριο». Θυμίζουμε ότι ο ίδιος ο Μέι, σε παλαιότερη συνέντευξή του πέρσι είχε είχε απορρίψει την ιδέα ενός σίκουελ, λέγοντας συγκεκριμένα ότι δεν πιστεύει «πως θα υπάρξει συνέχεια της ταινίας».

Παρά τις ανάμεικτες κριτικές, το Bohemian Rhapsody σημείωσε τεράστια επιτυχία κερδίζοντας συνολικά τέσσερα Όσκαρ (Καλύτερου Ήχου, Καλύτερου Μοντάζ, Καλύτερου Μιξάζ και Α’ Ανδρικού Ρόλου) ενώ σημείωσε έσοδα που ξεπέρασαν τα 900 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.