ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το θρυλικό Ρόκι 4 ξανά στα σινεμά με έξτρα κομμένες σκηνές

Ρόκι 4

Η προβολή του Rocky V. Drago: The Ultimate Director’s Cut θα γίνει στις 11 Νοεμβρίου.

Το Rocky IV (Ρόκυ Νο 4: Η Γιγαντομαχία) επιστρέφει με επιπλέον υλικό στα σινεμά με τον τίτλο Rocky V. Drago: The Ultimate Director’s Cut, για μία και μόνο βραδιά.

Η νέα εκδοχή της κλασικής πλέον ταινίας του 1985 θα περιλαμβάνει 40 επιπλέον λεπτά που είχαν κοπεί από την αρχική ταινία. Επιπλέον, τη βραδιά της προβολής οι θεατές έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να θέσουν ερωτήσεις στον Σιλβέστερ Σταλόνε, σεναριογράφο, σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή του φιλμ.

Ο Σταλόνε δουλεύει πάνω στο director’s cut εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα η εν λόγω εκδοχή επρόκειτο να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους το 2020 γιορτάζοντας τα 35 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας. Ωστόσο, τα σχέδια ναυάγησαν εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

H αφίσα


Όπως έχει αναφέρει ο Σταλόνε το director’s cut θα μας δείξει επιπλέον υλικό από τον αγώνα του Apollo Creed εναντίον του Ρώσου Ivan Drago, ενώ όπως έχει πει από τη νέα εκδοχή θα λείπει εντελώς το ρομπότ που έκανε δώρο στον Paulie «το ρομπότ θα πεταχτεί στα σκουπίδια για πάντα, όχι άλλο ρομπότ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σταλόνε.

To Rocky V. Drago: The Ultimate Director’s Cut θα προβληθεί στους αμερικανικούς κινηματογράφους στις 11 Νοεμβρίου. Μία ημέρα μετά θα μπορεί κανείς να το δει και οn demand.

Στο Ρόκι 4 είδαμε τον θρυλικό αγώνα του Ρόκι Μπαλμπόα εναντίον του Σοβιετικού Ivan Drago, αφού πρώτα ο Drago αντιμετώπισε και σκότωσε τον Apollo Creed στο ρινγκ. Αξίζει να σημειωθεί ότι η τέταρτη ταινία Ρόκι είναι η πιο εμπορική του franchise αποφέροντας έσοδα πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office. Θυμίζουμε ότι η ταινία του 2018, Creed II, ακολούθησε τα γεγονότα του Ρόκι 4. Αυτή τη φορά ο γιος του Apollo Creed, Adonis (Μάικλ Μπ. Τζόρνταν) πάλεψε με τον Viktor, γιο του Ivan Drago.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr


Διαβάστε επίσης:

Sting: Νέο τραγούδι λίγο πριν τη δεύτερη συναυλία του στο Ηρώδειο

Τέλος στον «πόλεμο» Σκάρλετ Τζοχάνσον - Disney: Τα βρήκαν με διακανονισμό

Πέθανε από καρκίνο τραγουδιστής 44 ετών - Το συγκινητικό αντίο του αδελφού του