ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Emily in Paris»: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν

Emily in Paris
To Emily in Paris είναι μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου.

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν της σειράς που αγάπησε το νεανικό κοινό της πλατφόρμας, «Emily in Paris».

Η επιτυχημένη σειρά του Ντάρεν Σταρ (Sex and the City, Beverly Hills 90210, κ.ά.), ακολουθεί τη νεαρή Έμιλι που αφήνει το Σικάγο των ΗΠΑ και ξεκινάει τη νέα της ζωή στο Παρίσι, για χάρη μιας μεγάλης επαγγελματικής ευκαιρίας.

Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε την Έμιλι να πατάει πιο γερά στα πόδια της και να συνηθίζει τη γαλλική κουλτούρα, ενώ ταυτόχρονα περιπλέκει την κατάσταση με τους έρωτές της.

Στα νέα επεισόδια βέβαια, η Έμιλι δεν θα περιοριστεί στη γαλλική πρωτεύουσα αλλά θα επιχειρήσει να γνωρίσει και τις άλλες ομορφιές της χώρας, όπως το κοσμοπολίτικο Σεν Τροπέ που σημαίνει, ξενύχτι, πάρτι, κοκτέιλ και έρωτες.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρώτη σεζόν της σειράς είχε γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και παραμένει σταθερά στα τσαρτ του Netflix με τις καλύτερες σειρές. Τη νεαρή Έμιλι υποδύεται η Λίλι Κόλινς.

Η δεύτερη σεζόν του Emily in Paris θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 22 Δεκεμβρίου. Ετοιμαστείτε λοιπόν για ατελείωτο binge watching τα φετινά Χριστούγεννα.


Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.


Διαβάστε επίσης:

Τα ύστερα του κόσμου: Ο Πέδρο Αλμοδόβαρ θέλει να γυρίσει ταινία Batgirl

Νέες ταινίες στα σινεμά: Από τον αυταρχικό Κάμπερμπατς στην αμαρτωλή «Μπενεντέτα»

«To Be Loved»: Η Αντέλ δίνει πόνο από το σαλόνι του σπιτιού της