ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Το νησί των αρουραίων»: Όλα όσα ξέρουμε για το νέο βιβλίο του Τζο Νέσμπο

Τζο Νέσμπο
Η νέα συλλογή διηγημάτων του Τζο Νέσμπο θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Ιούνιο
Thron Ullberg

Ο Νορβηγός συγγραφέας Τζο Νέσμπο είχε μιλήσει για το νέο του βιβλίο στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει στο Newsbomb.gr.

Το νησί των αρουραίων, η δεύτερη συλλογή ιστοριών του Τζο Νέσμπο μετά τον Άρχοντα της ζήλιας πρόκειται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 9 Ιουνίου από τις εκδόσεις Μεταίχμιο.

Στην αποκλειστική συνέντευξη που είχε δώσει πρόσφατα στο Newsbomb.gr ο διάσημος Νορβηγός συγγραφέας, είχε προαναγγείλει το νέο του βιβλίο.

«Θα έχει τίτλο Rat Island και μάλλον θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο ή κάποια στιγμή μέσα στην επόμενη χρονιά. Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι δύο συλλογές κυκλοφορούν μαζί, στη Νορβηγία όπως και στην Ελλάδα κυκλοφορούν ξεχωριστά και το δεύτερο μέρος είναι περισσότερο αστυνομικές ιστορίες με δολοφονίες, όπως Ο Άρχοντας της Ζήλιας», ανέφερε τον Νοέμβριο στο Newsbomb.gr.

το νησί των αρουραίων Τζο Νέσμπο
Το νησί των αρουραίων, από τον «ροκ σταρ» της αστυνομικής λογοτεχνίας, Τζο Νέσμποεκδόσεις Μεταίχμιο

Λίγα λόγια για «Το νησί των αρουραίων»

Το βιβλίο περιλαμβάνεται στα 17 καλύτερα αστυνομικά, θρίλερ και βιβλία μυστηρίου του Οκτώβρη 2021 σύμφωνα με το Mystery Tribune.

Καλώς ήρθατε στο «Νησί των Αρουραίων» και στην Αμερική μετά την πανδημία, εκεί όπου η ελίτ περιμένει στην κορυφή ενός ουρανοξύστη να εγκαταλείψει την πόλη ενώ οι μάζες παλεύουν για την επιβίωση στους δρόμους.

Στο «Καταστροφέας», ένας επιστήμονας που μελετά την πιθανότητα της αθανασίας έχει βρει επιτέλους έναν καταστροφέα μνήμης που θα τον βοηθήσει να ξεχάσει τα πάντα, πριν να είναι πολύ αργά.

«Τα τζιτζίκια» λένε την ιστορία δύο αδελφικών φίλων που πηγαίνουν στην Παμπλόνα για τις ταυρομαχίες όταν ερωτεύονται το ίδιο κορίτσι.

Στο «Αντίδοτο» ακολουθούμε έναν αποξενωμένο γιο με κρυφή ατζέντα που επισκέπτεται τον πατέρα του σε ένα εκτροφείο φιδιών στην Αφρική.

Τέλος, στον επικό και βάναυσο «Μαύρο Ιππότη», συναντάμε έναν ψυχολόγο που τυγχάνει να εργάζεται και ως πληρωμένος δολοφόνος για λογαριασμό μιας μεγάλης εταιρείας.

Στα 17 καλύτερα αστυνομικά, θρίλερ και βιβλία μυστηρίου του Οκτώβρη 2021 σύμφωνα με το Mystery Tribune.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο Τζέισον Μομόα πατάει γκάζι στο «Fast & Furious 10»

Οι νέες σειρές και οι ταινίες που έρχονται στο Netflix την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου

Απεβίωσε σε ηλικία 63 ετών ηθοποιός του «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών»