ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Disney: Δείτε τον Τομ Χανκς ως Τζεπέτο στο νέο remake του «Πινόκιο»

Τομ Χανκς
Ο Τομ Χανκς
AP

To νέο live-action remake της Disney, με τίτλο «Pinocchio», θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο.

Το Disney+ αποκάλυψε την πρώτη εικόνα του Τομ Χανκς ως Τζεπέτο στο νέο live-action remake του Πινόκιο με τίτλο «Pinocchio».

Στη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω των social media της πλατφόρμας, βλέπουμε τον Χανκς με γκρίζα σγουρά μαλλιά και μουστάκι να βάζει ως Τζεπέτο, τις τελευταίες πινελιές στην ξύλινη μαριονέτα του Πινόκιο!

Όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω, ο Πινόκιο είναι σχεδόν ίδιος με τη φιγούρα που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε μέσα από την κλασική ταινία της Disney.

Στο επερχόμενο φιλμ, εκτός από τον Χανκς συμμετέχει επίσης ο 14χρονος Βρετανός ηθοποιός, Μπέντζαμιν Έβαν Έινσγουορθ (The Haunting of Bly Manor), ο οποίος θα δανείσει τη φωνή στον Πινόκιο. Στο Pinocchio πίζουν ακόμα οι Σίνθια Ερίβο και Λουκ Έβανς.

Η σκηνοθεσία του live-action ανήκει στον Ρόμπερτ Ζεμέκις οποίος συνυπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Κρις Βάιτζ.

Στην επίσημη σύνοψη του φιλμ διαβάζουμε: Όταν ο ξυλουργός Τζεπέτο βλέπει ένα αστέρι που πέφτει, εύχεται η μαριονέτα που μόλις ολοκλήρωσε, ο Πινόκιο, να μπορούσε να γίνει αληθινό αγόρι.

Το βράδυ η Μπλε Νεράιδα εκπληρώνει την επιθυμία του Τζεπέτο και ζητά από τον Τζίμινι Κρίκετ να λειτουργήσει ως η συνείδηση του ξύλινου αγοριού.

Όμως ο αφελής και ευκολόπιστος Πινόκιο πέφτει στα νύχια του πονηρού Honest John ο οποίος τον παρασύρει στο αμαρτωλό Νησί της Απόλαυσης.

Θυμίζουμε ότι η κλασική ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney κυκλοφόρησε το 1940 και μέχρι σήμερα παραμένει μια από τις πιο επιτυχημένες και δημοφιλείς ταινίες κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών.

Το νέο Pinocchio θα κυκλοφορήσει στο Disney+ τον Σεπτέμβριο.


Διαβάστε επίσης:

Netflix: Πάθος, ένταση και ερωτικά τρίγωνα στο επίσημο τρέιλερ της 2ης σεζόν του Bridgerton

Αυτές είναι οι νέες ταινίες που κυκλοφορούν σήμερα στα σινεμά


«Ταξίδι στα Αστέρια»: Την Τετάρτη 16 Μαρτίου στους κινηματογράφους