ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Γκαλ Γκαντότ: Η «Wonder Woman» θα χορεύει και θα τραγουδάει ως κακιά βασίλισσα στη «Χιονάτη»

Γκαλ Γκαντότ
Η Γκαλ Γκαντότ κρεμάει για λίγο τη στολή της Wonder Woman
AP

Η Γκαλ Γκαντότ θα ενσαρκώσει την κακιά βασίλισσα στο live action ρεμέικ της Χιονάτης από την Disney.

H Wonder Woman, Γκαλ Γκαντότ, αφήνει για λίγο στην άκρη την ασπίδα και τις υπερφυσικές δυνάμεις της και ετοιμάζεται να μας δείξει τα πιο… σκοτεινά ταλέντα της στο νέο live action ριμέικ της Χιονάτης από την Disney.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει στο Λονδίνο και όπως μαθαίνουμε από την ίδια την ηθοποιό, θα τη δούμε να χορεύει, να τραγουδάει και να ενσαρκώνει έναν ρόλο εντελώς διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει μέχρι σήμερα, αυτόν της κακιάς βασίλισσας.

«Μου αρέσει (γέλια)! Είναι διασκεδαστικό, μπορώ να κάνω κάτι διαφορετικό. Τραγουδάω και χορεύω και παίζω την κακιά, κάτι που δεν έχω ξανακάνει - και είναι ο πρώτος κακός χαρακτήρας της Disney. Μου αρέσει πολύ να δουλεύω με όλους τους εμπλεκόμενους, με τον Μαρκ Γουέμπ [σκηνοθέτη] και τον Μαρκ Πλατ που κάνει την παραγωγή, την Disney, και φυσικά την Ρέιτσελ Ζέγκλερ. Είναι απλά μια υπέροχη εμπειρία, μου αρέσει πάρα πολύ, και το The Evil Το Queen είναι πολύ σατανικό, οπότε θα είναι ενδιαφέρον», δηλώνει η Γκαντότ στο Forbes.

Tο ριμέικ θα ακολουθήσει πιστά το κλασικό και αγαπημένο παραμύθι των αδερφών Γκριμ, ενώ τον ρόλο της Χιονάτης θα ερμηνεύσει η νεαρή Ρέιτσελ Ζέγκλερ, την οποία είδαμε στο κινηματογραφικό μιούζικαλ West Side Story του Στίβεν Σπίλμπεργκ. Tην ταινία θα «ντύσουν» μουσικά οι βραβευμένοι με Όσκαρ και Tony συνθέτες του La La Land, Μπεντζ Πάσεκ και Τζάστιν Πολ.

Διαβάστε επίσης

Γκαλ Γκαντότ: Η Wonder Woman γίνεται κακιά Βασίλισσα στη live action ταινία της «Χιονάτης»

Disney+: «Γεια σου Ελλάδα» - Το πρώτο trailer είναι γεγονός (video)