ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το «My Big Fat Greek Wedding 3» ξεκίνησε τα γυρίσματα στην Πλάκα!

My Big Fat Greek Wedding
Το «My Big Fat Greek Wedding 3» θα κάνει γυρίσματα και στην Κέρκυρα
Αρχείο Newsbomb.gr

Η Νία Βαρντάλος δημοσίευσε βίντεο από το ξενοδοχείο στην Αθήνα, ανακοινώνοντας την έναρξη των γυρισμάτων. 

Η Νία Βαρντάλος ανακοίνωσε την έναρξη των γυρισμάτων της τρίτης ταινίας «My Big Fat Greek Wedding», μέσω βίντεο που ανάρτησε στα social media.

Η Ελληνοκαναδή ηθοποιός ενημέρωσε τους φαν ότι βρίσκεται στην Πλάκα όπου γίνονται τα γυρίσματα αυτές τις ημέρες, ενώ θέλησε επίσης να μάθει στους followers τη λέξη «σκηνοθέτης» στα ελληνικά!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βαρντάλος η οποία επιστρέφει για τρίτη φορά ως Τούλα Πορτοκάλος, θα κάτσει στην σκηνοθετική καρέκλα, ενώ υπογράφει και το σενάριο του σίκουελ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, γυρίσματα αυτές τις μέρες θα γίνουν και στην Ραφήνα, ενώ στη συνέχεια τα γυρίσματα θα μεταφερθούν στην Κέρκυρα, από τις 5 Ιουλίου έως τις 3 Αυγούστου.

Το φιλμ θα είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Μάικλ Κόνσταντιν ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Αύγουστο του 2021. Ο ελληνικής καταγωγής ηθοποιός είχε υποδυθεί τον «Γκας Πορτοκάλος», πατέρα της «Τούλας» (Βαρντάλος) στις δύο πρώτες ταινίες My Big Fat Greek Wedding.

Το My Big Fat Greek Wedding, που φέτος συμπληρώνει 20 χρόνια από την κυκλοφορία του, βασίζεται στην ιστορία της ζωής της και στον τρόπο που μεγάλωσε μέσα σε μια μεγάλη αλλά δεμένη ελληνική οικογένεια.

Για την ιστορία, το φιλμ που απέρριψαν τα μεγάλα στούντιο του Χόλιγουντ, αλλά πίστεψε η Ρίτα Γουίλσον, η ελληνικής καταγωγής σύζυγος του Τομ Χανκς, έγινε μια από τις ρομαντικές κομεντί με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών στο παγκόσμιο box office.

Σχετικές ειδήσεις