ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Τομ Κρουζ γράφει ιστορία: Θα κάνει περίπατο στο διάστημα για τη νέα του ταινία

Τομ Κρουζ
O Τομ Κρουζ ζει το όνειρό του
AP

Ο Τομ Κρουζ θα γίνει ο πρώτος πολίτης της Γης που θα κάνει περίπατο έξω από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, για τα γυρίσματα της νέας του ταινίας.

Ο Τομ Κρουζ ετοιμάζεται να ταξιδέψει στο διάστημα! Ο διάσημος σταρ του Χόλιγουντ πρόκειται να κάνει ένα διαστημικό περίπατο για επερχόμενη ταινία, γεγονός που θα τον κάνει τον πρώτο πολίτη της Γης που θα επιχειρήσει κάτι τέτοιο. Και ίσως να είναι κάτι παραπάνω από δίκαιο για τον πιο ριψοκίνδυνο ηθοποιό που έχει γνωρίσει το Χόλιγουντ.

Μιλώντας στο BBC, η πρόεδρος της Universal, Dame Donna Langley αποκάλυψε ότι ο ηθοποιός, αν όλα πάνε σύμφωνα με τον σχεδιασμό, θα ταξιδέψει στο διάστημα για να γυρίσει σκηνές εντός και εκτός του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού.

«Ο Τομ Κρουζ μας πάει στο διάσημα. Μεταφέρει τον κόσμο στο διάστημα. Αυτό είναι το σχέδιο», δήλωσε η Langley.

«Έχουμε με τον Τομ ένα σπουδαίο έργο σε εξέλιξη, που τον θέλει να κάνει ακριβώς αυτό. Ένας πύραυλος θα τον πάει στον διαστημικό σταθμό για γυρίσματα και -αν όλα πάνε καλά- θα είναι ο πρώτος πολίτης που θα κάνει περίπατο έξω από τον διαστημικό σταθμό», πρόσθεσε η Langley.

Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το άκρως απόρρητο blockbuster με τον Κρουζ κρατούνται επί του παρόντος ως επτασφράγιστο μυστικό, αλλά η Langley μας έδωσε μια σύντομη περιγραφή της πλοκής.

«Ο Τομ θα υποδυθεί έναν όχι και τόσο τυχερό τύπο που θα βρεθεί στη θέση του μόνου ανθρώπου που θα μπορούσε να σώσει τη Γη».

Θυμίζουμε ότι η ιδέα για την ταινία έπεσε για πρώτη φορά στο τραπέζι το 2020 με τη NASA όσο και τη SpaceX του Έλον Μασκ να ανακοινώνουν επίσημα την πρόθεσή τους να βοηθήσουν στο πρότζεκτ.

Την σκηνοθεσία της ταινίας θα αναλάβει ο Doug Liman, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κρουζ στην ταινία The Edge of Tomorrow του 2014.

Νωρίτερα φέτος ο Τομ Κρουζ αποκάλυψε ότι δεν παίρνει ρεπό από τη δουλειά του επειδή «ζει το όνειρο!».

Διαβάστε επίσης

Βίντεο που «κόβει» την ανάσα: O Τομ Κρουζ στέκεται όρθιος στο φτερό αεροπλάνου

Ο Τομ Κρουζ έγινε 60: 10 πράγματα για τον πιο ριψοκίνδυνο ηθοποιό του Χόλιγουντ

«House of the Dragon»: Το νέο τρέιλερ μας προετοιμάζει για τον «Χορό των Δράκων»