ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μέγκαν Μαρκλ: Η συμβουλή που δίνει σε όποια ηθοποιό την υποδυθεί

Μέγκαν Μαρκλ
Πάντως η Μέγκαν Μαρκλ έχει τελειώσει με την υποκριτική, όπως δηλώνει η ίδια

Στην Μέγκαν Μαρκλ δεν αρέσει πολύ η ιδέα να την υποδυθεί κάποια ηθοποιός στην οθόνη, έχει ωστόσο να δώσει μια συμβουλή...

Η Μέγκαν Μαρκλ δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην υποκριτική, έτσι τουλάχιστον δήλωσε κατηγορηματικά η ίδια σε συνέντευξή της στο Variety.

«Όχι. Τελείωσα. Υποθέτω ότι "ποτέ μην λες ποτέ", αλλά η πρόθεσή μου είναι να μην το κάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρξουν εκδοχές της Μαρκλ στην οθόνη. Ήδη αρκετές ταινίες έχουν κάνει οντισιόν σε ηθοποιούς που πρόκειται να υποδυθούν τη Δούκισσα του Sussex και έπεται συνέχεια.

«Δεν το έχω σκεφτεί τόσο πολύ, για να είμαι ειλικρινής. Είναι παράξενο», είπε η Μαρκλ στο Variety όταν ρωτήθηκε πώς νιώθει να γνωρίζει ότι κάποιες ηθοποιοί θα την υποδυθούν στην οθόνη μια μέρα.

«Όποιος μιλάει για μένα ή κάνει κάστινγκ σε μια ηθοποιό για να με υποδυθεί, θα είναι μια καρικατούρα μου που έχει δημιουργηθεί για μια επιχείρηση που θα αποφέρει έσοδα σε κάποιους ανθρώπους», τόνισε η Μαρκλ και συνέχισε «Εντάξει. Αυτό στην πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με μένα. Ειλικρινά δεν έχει. Είναι ένα δύσκολο μάθημα να το καταλάβουμε».

Ποια είναι η συμβουλή της Μαρκλ σε κάθε ηθοποιό που πρόκειται να την υποδυθεί; «Ελπίζω ότι στην προετοιμασία για αυτόν τον ρόλο, θα βρει την τρυφερότητα, το παιχνίδι και το γέλιο. Την ανοησία», είπε. «Ελπίζω απλώς να βρει τις διαστάσεις. Επίσης, μπορεί να με πάρει τηλέφωνο!», συμβούλευσε τις υποψήφιες.

Διαβάστε επίσης

Η Αν Χάθαγουεϊ μιλά για το μίσος που δέχθηκε μετά το βραβείο Όσκαρ

H Τζούλια Ρόμπερτς θέλει να παίξει σε ταινία με υπερήρωες

Έρχεται η Γιορτή του Σινεμά: Δείτε όλες τις ταινίες με 2 ευρώ