ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι Rolling Stones ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα «Σκαθάρια»

Οι Rolling Stones ενώνουν τις δυνάμεις τους με τα «Σκαθάρια»
Variety

Beatles: Πολ ΜακΚάρτνεϊ και Ρίνγκο Σταρ ενώνουν τις δυνάμεις με τους Rolling Stones

Οι Rolling Stones και οι δύο εν ζωή Beatles -ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ και ο Ρίνγκο Σταρ- φέρονται να ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα νέο άλμπουμ, σύμφωνα με το Variety.

Ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ έχει ήδη ηχογραφήσει τα μουσικά μέρη με μπάσο για το πρότζεκτ, με επικεφαλής τον Άντριου Ουάτ, ο οποίος παρέλαβε Grammy το 2021 ως Παραγωγός της Χρονιάς, σύμφωνα με αναφορές.

Οι θρυλικοί ερμηνευτές παρακολούθησαν ηχογραφήσεις στο Λος Άντζελες τις πρόσφατες εβδομάδες και το άλμπουμ εισέρχεται τώρα στη φάση της μίξης. Είναι άγνωστο εάν τα μέρη του Πολ ΜακΚάρτνεϊ και του Ρίνγκο Σταρ θα συμπεριληφθούν στο ίδιο τραγούδι ή εάν οι συνεισφορές τους θα παρουσιαστούν χωριστά.

Το 2021, ο τραγουδιστής των Rolling Stones, Μικ Τζάγκερ, δήλωσε ότι το συγκρότημα είχε «ετοιμάσει πολλά τραγούδια» για το άλμπουμ.

Τον περασμένο μήνα, ο κιθαρίστας Κιθ Ρίτσαρντς ενθουσίασε τους θαυμαστές με ανάρτηση στο Instagram που επιβεβαίωσε ότι «νέα μουσική είναι καθ' οδόν».

Επιπλέον, ο Πολ ΜακΚάρτνεϊ, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ουάτ αρκετές φορές στο παρελθόν, επιβεβαίωσε ότι ηχογραφούσε νέα μουσική με «κάποιους ανθρώπους» κατά τη διάρκεια Q&A που δημοσιεύτηκε στον επίσημο ιστότοπό του στα τέλη του περασμένου έτους.

«Έχω ηχογραφήσει με κάποια άτομα, οπότε ανυπομονώ να κάνω ακόμα περισσότερα» είπε. «Ξεκίνησα να συνεργάζομαι με τον παραγωγό που ονομάζεται Άντριου Ουάτ και είναι πολύ ενδιαφέρον, διασκεδάσαμε» σημείωσε.