ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Bono: Kάθε μέλος των U2 «σκέφτηκε να φύγει» από το συγκρότημα

Ο frontman των U2, Bono
Ο frontman των U2, Bono
AP

Ο Bono επίσης παραδέχτηκε ότι δοκιμάζει την υπομονή των υπόλοιπων μελών των U2.

Ο frontman των U2, Bono, αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή στη διάρκεια της καριέρας τους, κάθε μέλος του συγκροτήματος είχε «σκεφτεί να φύγει».

Μιλώντας στο επερχόμενο ντοκιμαντέρ του συγκροτήματος A Kind Of Homecoming του Disney+ , ο Bono μοιράστηκε με ειλικρίνεια ότι είχε «σίγουρα» «φλερτάρει» με την ιδέα να αποχωρήσει από το συγκρότημα, σύμφωνα με την Daily Mail.

«Σίγουρα έχω σκεφτεί να φύγω από τους U2, κάθε μέλος το έχει κάνει. Όλοι το έχουμε σκεφτεί», είπε, προσθέτοντας ότι η σκέψη για αποχώρηση ήταν «το σωστό ένστικτο για να αναρωτηθούμε αν αυτό πρέπει να συνεχιστεί και τι απαιτείται και από τα τέσσερα μέλη».

Ο Bono συνέχισε λέγοντας ότι έμεινε λόγω «της επιθυμίας να γράψουμε τραγούδια που δεν έχουμε γράψει ακόμη. Κυνηγάμε τον δράκο του τραγουδιού που δεν μπορούμε να πιάσουμε».

Ο Bono αναφέρθηκε επίσης στο πώς είχε «δοκιμάσει την υπομονή» των συναδέλφων του: «Η φιλία είναι σημαντικό μέρος αυτού που είμαστε, αλλά μπορεί να το χάσεις στην πορεία. Έπρεπε να το δουλέψουμε. Αν είσαι σε ένα ροκ εν ρολ συγκρότημα, δεν θέλεις να είσαι στη φωτογραφία με μερικούς ανθρώπους που μπορεί να έχουν αντίθετες αξίες από εσένα, και τους το έκανα».

«Μετατρέπω αυτό που δημιουργήσαμε ως συγκρότημα σε νόμισμα που επέλεξα να ξοδέψω σε αυτούς τους τομείς. Σε γενικές γραμμές με υποστηρίζουν, αλλά ξέρω ότι δοκιμάζω την υπομονή τους», παραδέχεται ο frontman των U2.

Διαβάστε επίσης

Ο Bono των U2 αποκάλυψε πως ο IRA απειλούσε να τον δολοφονήσει

Φαρμάκι στάζει ο Bono: «Μισώ το όνομα των U2, τα τραγούδια μας και τη φωνή μου»!

O Bono κυκλοφορεί την αυτοβιογραφία του: 40 τραγούδια, μια ζωή