ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζει περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο - Η παράσταση και οι ηθοποιοί

Γιώργος Κιμούλης
O Γιώργος Κιμούλης με τους ηθοποιούς της παράστασης

Ο Γιώργος Κιμούλης ανεβάζει την κωμωδία «Δωδέκατη Νύχτα» του Σαίξπηρ. Η πρεμιέρα θα γίνει στη Σαλαμίνα και θα ταξιδέψει σε Ελλάδα και Κύπρο το καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζει το επόμενο θεατρικό του βήμα, το οποίο θα παρουσιάσει σε Ελλάδα και Κύπρο το φετινό καλοκαίρι.

Ο Γιώργος Κιμούλης μεταφράζει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστέι την κωμωδία του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Δωδέκατη Νύχτα». Η πρεμιέρα της παράστασης θα γίνει το Σάββατο 24 Ιουνίου στο Ευριπίδειο Θέατρο Σαλαμίνας.

Στην παράσταση του Γιώργου Κιμούλη παίζουν οι ηθοποιοί: Σοφία Βογιατζάκη, Άννα Μονογιού, Λίλη Τσεζματζόγλου, Σταύρος Καραγιάννης, Χρήστος Μουστάκας, Άρης Τρουπάκης, Γιώργος Ζιόβας, Κώστας Κοράκης, Τζώρτζης Παπαδόπουλος, Γιώργος Τσουρουνάκης.

Τους στίχους και τη μουσική της παράστασης υπογράφει ο Διονύσης Τσακνής.

Η «Δωδέκατη Νύχτα» είναι μία ξεκαρδιστική κωμωδία ανεκπλήρωτου έρωτα. Δύο δίδυμα αδέλφια κατορθώνουν να επιβιώσουν μετά από ένα ναυάγιο, αναγκάζονται να ζήσουν στην ίδια παράξενη χώρα, χωρίς να ξέρει ο ένας αν η άλλη είναι ζωντανή. Οι διαρκείς παρεξηγήσεις λόγω της απόλυτης ομοιότητας των δύο αδερφών, καθιστούν το διασκεδαστικό αυτό έργο ως μία από τις πιο δημοφιλείς κωμωδίες του Σαίξπηρ.

Συντελεστές
Μετάφραση - Σκηνοθεσία: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΙΜΟΥΛΗΣ
Σκηνικά: ΦΑΙΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Κοστούμια: ΜΑΡΙΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
Φωτισμοί: ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΤΕΜΚΟ

Προπώληση: www.viva.gr

Διαβάστε επίσης

Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Μακάρι ο Γιώργος Κιμούλης να κερδίσει τις αγωγές - Το είδωλό μου»

Ζέτα Δούκα – Γιώργος Κιμούλης: Ήταν καλεσμένοι στην ΕΡΤ - Η εντολή στην υπεύθυνη της εκπομπής

Γιώργος Κιμούλης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τις αγωγές κατά Ζέτας Δούκα, Δώρας Χρυσικού Νίκου Ψαρρά