ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σινεμά: Νέες ταινίες που σκορπούν ανατριχίλες και έχουν άρωμα Όσκαρ

Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα (Insidious: The Red Door)
Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα (Insidious: The Red Door)
Αρχείο Newsbomb.gr

Οι νέες ταινίες που βλέπουμε στα σινεμά την Πέμπτη 6 Ιουλίου.

Μετά τον Πατέρα, ο Φλόριαν Ζέλερ μάς συστήνει τον Γιο, με ένα all star καστ ηθοποιών, όπως οι Χιου Τζάκμαν και Άντονι Χόπκινς. Παράλληλα, οι σταρ του τρόμου θα απολαύσουν το νέο και τελευταίο κεφάλαιο του Insidious. Η λίστα των νέων ταινιών περιλαμβάνει ακόμα αρκετή δράση και ανάλαφρες κωμωδίες, ιδανικές για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού.

O Γιος (The Son)

Μετά το The Father, ο βραβευμένος με Όσκαρ Φλόριαν Ζέλερ επιστρέφει για να αναδείξει ακόμα μία πολύπλοκη σχέση σε μία εξαιρετικά δύσκολη συνθήκη. Μία τρυφερή αλλά και σπαρακτική ιστορία για τη σχέση πατέρα και γιου.

Πρωταγωνιστούν οι: Χιου Τζάκμαν, Λόρα Ντερν, Άντονι Χόπκινς, Βανέσσα Κίρμπι.

Resident Evil: Death Island

Ο πράκτορας Λέον Κένεντι έχει αναλάβει την αποστολή διάσωσης του Δρ Αντόνιο Τέιλορ, αλλά μία μυστηριώδης γυναίκα στέκεται εμπόδιο στο δρόμο του. Παράλληλα, ο πράκτορας Κρις Ρέντφιλντ ερευνά μια επιδημία ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο. Η αιτία της μόλυνσης παραμένει άγνωστη, αλλά το μόνο που ενώνει τα θύματα είναι η επίσκεψή τους στο Αλκατράζ. Ακολουθώντας αυτό το στοιχείο, ο Κρις και η ομάδα του κατευθύνονται προς το νησί, όπου έρχονται αντιμέτωποι με έναν νέο, θανατηφόρο τρόμο.

Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα (Insidious: The Red Door)

Στην ταινία «Παγιδευμένη Ψυχή: Η Πορφυρή Πόρτα» οι πρωταγωνιστές του franchise τρόμου επιστρέφουν για το τελευταίο κεφάλαιο της τρομακτικής ιστορίας της οικογένειας Lambert. Για να απαλλαγούν μια και καλή από τους δαίμονες που τους κατατρέχουν, ο Josh (Patrick Wilson) και ο νεαρός Dalton (Ty Simpkins) πρέπει να καταβυθιστούν ακόμα περισσότερο στο Πέρα και να έρθουν αντιμέτωποι με το σκοτεινό παρελθόν της οικογένειάς τους καθώς και με νέους, ακόμα πιο τρομακτικούς δαίμονες που κρύβονται πίσω από την πορφυρή πόρτα.

Τα Πάνω Κάτω (L'innocent)

Στο τέταρτο μεγάλου μήκους πέρασμα του Λουί Γκαρέλ πίσω από την κάμερα, πάντα με πρωταγωνιστή τον ίδιο, ο Γάλλος σταρ αποκαλύπτει το πολύπλευρο ταλέντο του με μία καλοκουρδισμένη κωμωδία που ισορροπεί θαυμάσια ανάμεσα στο φαρσικό χιούμορ και στη λεπτοδουλεμένη ειρωνεία. (2022 | Λουί Γκαρέλ)

Book Club - Το Επόμενο Κεφάλαιο (Book Club: The Next Chapter)

Η πολυαναμενόμενη συνέχεια ακολουθεί τις τέσσερις κολλητές να μεταφέρουν το book club τους στην Ιταλία σε ένα χωρίς προηγούμενο αστείο ταξίδι, αποκλειστικά για κορίτσια. Όταν τα πράγματα ξεφεύγουν και τα μυστικά αποκαλύπτονται, οι χαλαρωτικές διακοπές τους μετατρέπονται σε μια περιπέτεια ζωής.

Ο Τέταρτος Επιβάτης (El cuarto pasajero)

Στα 50 του, ο Γιούλιαν, διαζευγμένος και με οικονομικά προβλήματα, ταξιδεύει τακτικά στη Μαδρίτη χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή που σου επιτρέπει να μετακινείσαι με το ίδιο αυτοκίνητο ώστε να μοιραστείς τα έξοδα με άλλους. Κάπως έτσι, γνωρίζει και ερωτεύεται την Λορένα, είκοσι χρόνια νεότερή του. Όμως τη μέρα που αποφασίζει να της εκμυστηρευτεί τον έρωτά του, δύο νεοφερμένοι επιβάτες περιπλέκουν τα πράγματα...

Μία απρόσμενα κωμική ερωτική ιστορία από τον πολυσυζητημένο Ισπανό σκηνοθέτη.

Το Άλλο με τον Τοτό, το Ξέρεις; (Les blagues de Toto)

Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτή την φράση; Με πόσα ανέκδοτα για τον Τοτό, δεν έχουμε ξεκαρδιστεί ως παιδιά; Ήρθε λοιπόν η ώρα, να τον γνωρίσουμε καλύτερα.

Στο σχολείο, ο Τοτό είναι πολύ καλύτερος στο να κάνει τους φίλους του να γελούν, παρά να ακούει τα μαθήματα του δασκάλου. Πολύ συχνά, τα αστεία του Τοτό, καταλήγουν σε καταστροφές... Το τελευταίο;

Η καταστροφή ενός γλυπτού κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης που διοργάνωσε το αφεντικό του πατέρα του. Όμως αυτή τη φορά, ο Τοτό επιμένει ότι είναι αθώος και αρνείται να κατηγορηθεί για κάτι που δεν έκανε! Με τους καλύτερους φίλους του, θα ψάξουν να βρουν τον αληθινό ένοχο. Μια απίστευτη περιπέτεια, ξεκινάει. Ο πιο αξιαγάπητος …άτακτος, για πρώτη φορά ολοζώντανος στη μεγάλη οθόνη.


Διαβάστε επίσης

«Killers of the Flower Moon» - Nέο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη ταινία του Μάρτιν Σκορσέζε

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Απαντά αν θα επιστρέψει στο ρόλο του «Χάρι Πότερ»

Ο Τομ Κρουζ συνεχίζει ακάθεκτος: «Έχω 20 χρόνια να φτάσω τον Χάρισον Φορντ»

Ο Ράσελ Κρόου σκέφτεται να παρατήσει την υποκριτική: «Δεν θα με ακούσετε ποτέ ξανά»