ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σταύρος Ξαρχάκος: Στους πληγέντες από τις πλημμύρες τα έσοδα της συναυλίας στον Λυκαβηττό

Σταύρος Ξαρχάκος
O σπουδαίος μας δημιουργός Σταύρος Ξαρχάκος
Αρχείο Newsbomb.gr

Όλα τα έσοδα της sold out συναυλίας του Σταύρου Ξαρχάκου στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού στις 15/09, θα διατεθούν για τις ανάγκες των πληγέντων από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία, σύμφωνα με απόφαση του Δήμου Αθηναίων.

Στους πληγέντες από τις πλημμύρες στη Θεσσαλία θα διατεθούν τα έσοδα από τη συναυλία του Σταύρου Ξαρχάκου στο Θέατρο Λυκαβηττού, σύμφωνα με απόφαση του Δήμου Αθηναίων και του σπουδαίου δημιουργού μας.

Η συναυλία είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου και είναι ήδη sold out.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης ανέφερε για την πρωτοβουλία αυτή πως «Είναι το απολύτως ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτές τις ώρες», ενώ σημείωσε σε δήλωσή του ότι «Αυτή θα είναι μόνο η αρχή της συνδρομής μας».

Συγκέντρωση σχολικών ειδών το Σάββατο 16/9 σε δύο σημεία

Παράλληλα, το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου, ο Δήμος Αθηναίων σε συνεργασία με το «Όλοι μαζί Μπορούμε» θα συγκεντρώνει από τις 10 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα σχολικά είδη τα οποία θα σταλούν στους μαθητές των περιοχών που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

Τα σημεία συγκέντρωσης στα οποία μπορείτε να προσφέρετε τα σχολικά είδη, είναι τα εξής:

-Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (ΚΥΑΔΑ): Πειραιώς 35 & Σοφοκλέους 66

-Κόμβος Αλληλοβοήθειας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων: Δομοκού και Φιλαδελφείας στον Σταθμό Λαρίσης (στάση Μετρό Στ. Λαρίσης).

Σημειώνεται ότι ο Δήμαρχος Αθηναίων βρίσκεται σε επαφή με όλους τους αρμόδιους φορείς και τους θεσμικούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης στη Θεσσαλία, προκειμένου μόλις εξειδικευτούν οι ανάγκες των πλημμυροπαθών να αναληφθούν και άλλες πρωτοβουλίες αλληλεγγύης.

Διαβάστε επίσης

Το ιστορικό Θέατρο του Λυκαβηττού ανοίγει τις πόρτες του: Το πρόγραμμα των συναυλιών