ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Όζι Όσμπορν δεν το βάζει κάτω: Τα σχέδια για νέο δίσκο και επιστροφή στις συναυλίες

Όζι Όσμπορν
O Όζι Όσμπορν έχει δηλώσει πως δεν θέλει να υποβληθεί σε άλλη χειρουργική επέμβαση
AP

Ο Όζι Όσμπορν πρόσφατα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει

Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε τα σχέδιά του για το 2024 μετά την επέμβαση, στην οποία υποβλήθηκε πρόσφατα.

Ο θρυλικός τραγουδιστής της metal και πρώην αρχηγός των Black Sabbath τόνισε σε νέα συνέντευξη ότι έχει αρχίσει να ετοιμάζει νέο δίσκο, τον οποίο προγραμματίζει να ηχογραφήσει στις αρχές του 2024.

Σε δηλώσεις του στο Metal Hammer μετά την πρόσφατη χειρουργική επέμβαση – που λέει ότι θα είναι η τελευταία του – Ο Όζι Όσμπορν αποκάλυψε: «Έχω ηχογραφήσει δύο άλμπουμ αρκετά πρόσφατα, αλλά θέλω να κάνω ένα ακόμη και μετά να επιστρέψω στον δρόμο».

«Μόλις άρχισα να εργάζομαι τώρα για το άλμπουμ και θα το ηχογραφήσουμε στις αρχές του επόμενου έτους» πρόσθεσε. «Θέλω να ασχοληθώ με αυτό για αρκετό χρόνο» είπε.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Όζι Όσμπορν μίλησε για την ανάρρωσή του μετά την «τελική» χειρουργική επέμβαση του νωρίτερα αυτό το μήνα, αποκαλύπτοντας ότι «αισθάνεται καλά» αλλά «δεν μπορεί να περπατήσει ακόμα καλά».

«Αισθάνομαι εντάξει. Νόμιζα ότι θα ξανασταθώ στα πόδια μου πριν από μήνες. Δεν μπορώ ακόμα να περπατήσω καλά, αλλά δεν πονάω πια και η επέμβαση στη σπονδυλική στήλη μου πήγε τέλεια».

Ο Όζι Όσμπορν υποβλήθηκε σε μία ακόμη χειρουργική επέμβαση στον αυχένα αυτό τον μήνα μετά τον τραυματισμό του από πτώση το 2019.

Το 2020 διαγνώστηκε με Πάρκινσον.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης

Τέλος οι περιοδείες για τον Όζι Όσμπορν: Αποσύρεται λόγω προβλημάτων υγείας

Οι Όσμπορν επιστρέφουν: Από Black Sabbath μέχρι εξωγήινοι στη νέα σειρά podcast

Τζόνι Ντεπ: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας του ταινίας με πρωταγωνιστή τον Αλ Πατσίνο