ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Συγκεντρώσαμε για σένα τις πιο budget-friendly επιλογές smartphone!

Συγκεντρώσαμε για σένα τις πιο budget-friendly επιλογές smartphone!

Σε ό,τι αφορά τα smartphones, είθισται οι «ναυαρχίδες» των εταιρειών να είναι και εκείνες που συγκεντρώνουν επάνω τους την προσοχή του Τύπου και τα βλέμματα του κοινού.

Την ίδια στιγμή όμως ελάχιστοι είναι εκείνοι που μπορούν να διαθέσουν τα υπέρογκα ποσά που στοιχίζουν τέτοιες συσκευές. Ουδείς λόγος ανησυχίας όμως!

Η εξέλιξη των smartphones είναι τέτοια που πλέον είσαι σε θέση να βρεις εξαιρετικές προτάσεις στην αγορά σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. Η κατηγορία των budget συσκευών έχει εμπλουτιστεί εσχάτως με πραγματικά «διαμαντάκια» κι εμείς σου προτείνουμε τα καλύτερα!

Nokia G10 (6,5”/4GB/64GB)

Με την εγγύηση ποιότητας που προσφέρει το βαρύ όνομα της Nokia, το G10 είναι ό,τι πρέπει αν το μεγαλύτερο μέρος της μέρας σου εξελίσσεται εκτός σπιτιού. Η μεγάλη του οθόνη 20:9 στις 6,52 ίντσες είναι τέλεια για browsing, streaming, gaming, ακόμα και messaging μέσω μηνυμάτων ή emails. Τα 4 GB RAM θα σου επιτρέψουν να κάνεις όλα αυτά κι ακόμα περισσότερα ενώ η μπαταρία των 5050 mAh θα σου δώσει την ελευθερία κινήσεων που ψάχνεις. Όσο για την όλη εμπειρία χρήσης, το Android 11 υπόσχεται να την κάνει αξέχαστη.

Xiaomi Redmi 9T (6,5”/4GB/64GB)

Ποιοτικό και με χαρακτηριστικά που θα δικαιολογήσουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ που θα δώσεις γι’ αυτό, το Redmi 9T δεν υστερεί πουθενά. Η IPS οθόνη των 6,5 ιντσών είναι ό,τι πρέπει για ατελείωτο gaming και streaming. Η μπαταρία των 6000 mAh με ταχεία φόρτιση 18 W θα διασφαλίσει πως δε θα ξεμείνεις ποτέ από ενέργεια ενώ τα 4 GB RAM θα σου επιτρέψουν να ανταποκριθείς ακόμα και στις πιο απαιτητικές καταστάσεις multitasking. Με κύρια κάμερα 48 MP δε θα υπάρξει στιγμή που δε θα αποτυπώσεις, με την AI να αναλαμβάνει δράση σε κάθε σου «κλικ».

Alcatel 1C 5003D (5”/1GB/8GB)

Αν αναζητάς ένα οικονομικό smartphone, η αναζήτησή σου μόλις έλαβε τέλος: το Alcatel 1C 5003D είναι απλά ό,τι φθηνότερο θα βρεις στην αγορά! Με συμπαγές design και βάρος που δεν ξεπερνά τα 148 γραμμάρια, θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πας. Διαθέτει οθόνη 18:9 στις 5 ίντσες και κύρια κάμερα 5 MP (f/2,4) για να μοιράζεσαι εικόνες και βίντεο σε πλατφόρμες messaging και social media. Η δε κάμερα πρόσοψης θα σου χαρίσει υπέροχες selfies με ολοζώντανα χαμόγελα. Ο τετραπύρηνος SC7731E θα σου προσφέρει την ισχύ που χρειάζεσαι ενώ τα 8 GB αποθηκευτικού χώρου μπορούν να αυξηθούν με την προσθήκη μίας microSD.

Samsung Galaxy A02s (6,5”/3GB/32GB)

Με το Galaxy A02s η Samsung βρήκε τον τρόπο να προσφέρει μία premium εμπειρία στη budget κατηγορία. Στιβαρή και stylish, η συσκευή της έρχεται με οθόνη Infinity-V στις 6,5 ίντσες για σπουδαίες εμπειρίες θέασης ό,τι κι αν κάνεις. Ο οκταπύρηνος Snapdragon 450 σε συνδυασμό με τα 3 GB RAM και τη χωρητικότητα των 32 GB χαρίζουν στο Galaxy A02s ταχύτατη απόκριση όσο κι αν το ζορίσεις με τη μπαταρία των 5000 mAh να το προικίζει με σπουδαία αυτονομία. Το δε μικρόφωνο υψηλής ποιότητας θα διασφαλίσει ότι οι συνομιλητές σου θα σε ακούν… καμπάνα.

TCL 20L+ (6,7”/6GB/256GB)

Το TCL 20L+ μοιάζει σαν να έχει από άλλη κατηγορία -δεν εξηγούνται αλλιώς τα χαρακτηριστικά του: οκταπύρηνος Snapdragon 662, 6 GB ταχύτατης RAM, χωρητικότητα 256 GB τύπου UFS 2.1 επεκτάσιμη μέσω microSD στο 1 TB, μπαταρία 5000 mAh και τετραπλό σύστημα κάμερας με ανάλυση 64+8+2+2 MP. Πρόκειται μάλιστα για το πρώτο smartphone με τεχνολογία Circular Polarization Display και πιστοποίηση από την TUV Rheinland για να απολαμβάνεις τέλεια ευκρίνεια και πιστότητα χρωμάτων, ακόμα κι όταν το χρησιμοποιείς με γυαλιά ηλίου υπό ηλιοφάνεια! Κερασάκι στην τούρτα η κάμερα πρόσοψης στα 16 MP με AI για τέλειες selfies.

Realme 6 (6,5”/4GB/64GB)

Η Realme έχει παράδοση στις προτάσεις χαμηλού κόστους, με το Realme 6 να είναι πιθανότατα η πλέον εντυπωσιακή. Διαθέτει Ultra Smooth οθόνη 6,5 ιντσών στα 90 Hz για μία εντυπωσιακά ομαλή εμπειρία χρήσης. Την ίδια στιγμή η ανάλυση των 1080x2400 pixels θα σου επιτρέψει να παρακολουθήσεις περιεχόμενο με εκπληκτικό βαθμό λεπτομέρειας. Κι αν τα πράγματα στην πρόσοψη είναι εντυπωσιακά, πού να δεις τι γίνεται πίσω… Η τετραπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα Samsung GW1 στα 64 MP και δυνατότητες AI θα απαθανατίσει κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σου με ασυναγώνιστη ποιότητα.

Xiaomi Redmi 9A (6,5”/2GB/32GB)

Με μεγάλο όπλο τα άρτια χαρακτηριστικά του, το Redmi 9A έρχεται να σου χαρίσει σπουδαίες εμπειρίες χρήσης αποδεικνύοντας ότι δε χρειάζεται να βάλεις βαθιά το χέρι στην τσέπη για μία αξιόλογη συσκευή. Είναι εφοδιασμένο με μία εντυπωσιακή dop drop οθόνη στις 6,53 ίντσες, μέσα στην οποία βρίσκεται «κρυμμένη» μία κάμερα 5 MP, την ύπαρξη της οποίας με δυσκολία θα εντοπίσεις. Η 4G συσκευή της Xiaomi βασίζεται στο chipset Helio G25 της MediaTek ενώ διαθέτει και μεγάλης χωρητικότητας (περί τα 5000 mAh) μπαταρία για να… ξεχάσεις τι πάει να πει φόρτιση.

Nokia 3.4 (6,4”/4GB/64GB)

Με design που του επιτρέπει να ξεχωρίζει, το Nokia 3.4 θα σου επιτρέψει να ανακαλύψεις λειτουργίες και δυνατότητες που θα αλλάξουν άρδην την καθημερινότητά σου. Βασίζεται στον Snapdragon 460 για μία ομαλή εμπειρία χρήσης. Τα 4 GB RAM ενισχύουν την απόδοση της συσκευής στο multitasking, επιτρέποντάς σου να εναλλάσσεσαι στη στιγμή μεταξύ των apps που χρησιμοποιείς -και με το Android 10, η λίστα είναι μεγάλη! Η HD+ οθόνη των 6,39 ιντσών είναι τέλεια για streaming καθ’ οδόν ενώ η μπαταρία των 4000 mAh θα σου χαρίσει την αυτονομία που χρειάζεσαι για να ανταπεξέλθεις στο πρόγραμμά σου.

Alcatel 1SE (6,2”/3GB/32GB)

Εξαιρετικά οικονομικό και ευέλικτο, το Alcatel 1SE δεν απογοητεύει. Είναι σε θέση να προσφέρει μία αξιόπιστη εμπειρία χρήσης χάρη στον οκταπύρηνο MediaTek Helio P22 και τα 3 GB RAM, χαρακτηριστικά που φτάνουν για να καλύψουν τα «θέλω» του μέσου χρήστη. Το σύστημα καμερών συνδυάζει την κύρια κάμερα των 13 MP με λειτουργίες ΑΙ, με μία υπερευρυγώνια 5 MP και κάμερα βάθους 2 MP για τέλειες λήψεις οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Στα παραπάνω πρόσθεσε τη μπαταρία των 4000 mAh και την έξυπνη διαχείριση ενέργειας και έχεις ένα απόλυτα ολοκληρωμένο smartphone.

Samsung Galaxy A21s (6,5”/3GB/32GB)

Μία εξαιρετικά ποιοτική συσκευή με χαρακτηριστικά που φτάνουν και περισσεύουν για να σε καλύψουν απόλυτα σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σου, το Galaxy A21s συνδυάζει τη λειτουργικότητα με το στυλ. Έρχεται με οκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 850 τον οποίο πλαισιώνουν 3 GB RAM και 32 GB χωρητικότητας που αυξάνονται με την προσθήκη κάρτας microSD έως και 512 GB. Η μεγάλη οθόνη Infinity-O των 6,5 ιντσών προσφέρει HD+ ανάλυση για να απολαμβάνεις το αγαπημένο σου περιεχόμενο στον δρόμο, ενώ η τετραπλή κάμερα 48 MP θα αποτυπώσει κάθε σημαντική σου στιγμή.